DJ Johnny G

Johnny G is een echte entertainer. Hij is een allround DJ en beheerst vrijwel elke stijl; van Dance naar Urban en van de Sixties tot de Top40. Hij voelt zijn publiek feilloos aan en kiest de perfecte nummers voor het type feest.

DJ Johnny G’s discjockey geschiedenis begint eind jaren ’90 als hij als resident zijn eerste ervaringen opdoet op het feesteiland Mallorca. Zijn vaste stek van de zomer van ’99 is de bekende Veronica discotheek. Na twee maanden keert hij terug in ons vaderland en heeft hij de uitdaging aangepakt om in de grootste discotheek van Enschede aan de slag te gaan als DJ.

Naast deze discotheek was hij gedurende deze periode ook als drive-in discjockey door heel Nederland te vinden. Na een jaar is hij naar Duitsland gehaald door een nieuwe megaclub: “The Bridge”. Hier heeft hij 4 jaar lang de altijd gezellige allround zaal voor zijn rekening genomen. Door zijn grote flexibiliteit en kunde was hij in iedere zaal inzetbaar.

Johnny G is een echte entertainer. Hij is een allround DJ en beheerst vrijwel elke stijl; van Dance naar Urban en van de Sixties tot de Top40. Hij voelt zijn publiek feilloos aan en kiest de perfecte nummers voor het type feest. Daarnaast weet hij het feest compleet te maken met zijn energieke manier van presenteren. Johnny G wil echt de voetjes van de vloer en neemt zijn publiek mee op een muzikale reis.

Een optreden van DJ Johnny G is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

DJ Johnny G boeken?

Wil je DJ Johnny G boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Johnny G boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 500,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA