Skip to main content

Het inhuren van een pianoband of pianoshow zorgt voor een muzikaal spektakel, of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest, een festival of een ander soort evenement. In Nederland hebben we een breed scala aan getalenteerde pianisten die in staat zijn om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Wat deze shows extra bijzonder maakt, is de hoge mate van interactie doordat gasten verzoekjes kunnen indienen. Bovendien bieden sommige acts de mogelijkheid voor een dueling pianoshow of het toevoegen van extra muzikanten. Hier zijn enkele van de beste pianoshows die momenteel in Nederland te boeken zijn.

Dit is de Top 10 beste Pianobands/Pianoshow van Nederland:

10. Rudi Sibma Pianoshow

Live achter een grand piano speelt en zingt Rudi Sibma alles op verzoek. Naast de bekendste klassiekers staat Rudi ook bekend om het spelen van de modernste top 40 hits.

9. Tenue De Ville

De band van zangeres Kim de Boer, finalist van The Voice Of Holland, combineert lekkere muziek met een stijlvolle presentatie!
Of je nu tijdens een borrel of diner van sfeervolle muziek wilt genieten, of als je een feest geeft waarbij er gedanst moet worden; Tenue De Ville voelt de sfeer perfect aan en kan het allemaal!

8. Mike’s Pianoshow

Mike’s Pianoshow: Een te gekke interactieve show waarbij de band verzoeknummers speelt! Met in de hoofdrol – hoe kan het ook anders – Mike: pianist/zanger/entertainer. Samen met een zingende drummer, een swingende saxofonist en een fantastische zangeres brengt hij een interactieve show waarin alle muziekstijlen voorbij komen.

7. The Jukebox Allstars

THE JUKEBOX ALLSTARS geven een ongekend energieke en interactieve show die vanaf minuut 1 meteen AAN is! Ervaar het feest der herkenning vol met muzikale hoogtepunten om je vingers bij af te likken, publiek dat uit volle borst meezingt en de ALLSTARS die keihard meegenieten.

6. Funky Pianos

Funky Pianos is dé pianoband en feest specialist van Nederland! Funky Pianos is namelijk een live pianoband, met een zeer breedmuzikaal repertoire, waarbij er ook verzoekjes kunnen worden ingediend. Zij weten wat jouw feest nodig heeft en door de interactie met onze professionele muzikanten, wordt de gewenste sfeer gecreëerd tijdens de feestavond.

5. Booming Pianos

Boomings Pianos: The Number One Pianoshow! Booming Pianos is al meer dan 10 jaar letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen.

4. Great Pianos

Uniek piano entertainment! De Duelling piano players van Great Pianos hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden ze gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen- én buitenland.

3. Davy keys

Davy doet waar hij het beste in is: entertainen en mensen gelukkig maken. Davy Keys, een muzikale duizendpoot en voorheen de bandleider van de grootste Nederlandse artiesten (waaronder André Hazes), is er klaar voor en kiest zijn eigen route!

2. Joel Borelli

Joël Borelli is de sensatie van het moment. Deze populaire rasentertainer weet met zijn 2-mans band een onvergetelijke show neer te zetten! De laatste jaren wist Joel Borelli zijn show uit te bouwen tot een veelgevraagde festival act, te vinden in de line-up van vele grotere Nederlandse evenementen. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en Joel staat op diverse grote evenementen. Dit maakt hem op dit moment de meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. De Joel Borelli show is een ware hit en van een ongekend hoog level. Joel Borelli boeken is zeker een aanrader!

1. Crazy Pianos on Tour

De bekendste pianoshow van Nederland op jouw evenement? Crazy Pianos on Tour zorgt op iedere locatie voor dezelfde sfeer als de bekende pianobar in Scheveningen. Een waanzinnig live optreden met twee pianisten achter de herkenbare rode vleugels, een drummer en meestal ook een saxofonist. In wisselende samenstelling, zodat de show altijd uniek is. Met een onuitputtelijk repertoire is geen enkel verzoeknummer te gek.

Conclusie

Het boeken van een pianovirtuoos kan een geweldige manier zijn om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar ingetogen achtergrondmuziek of een spectaculaire hoofdact, Nederland biedt een breed scala aan pianotalenten die in staat zijn de perfect muzikale invulling te geven. Met unieke concepten zoals de Dueling Pianos, is er voor elk type evenement een perfecte pianoshow te vinden. De mogelijkheid voor gasten om verzoekjes in te dienen, zorgt voor een interactieve en onvergetelijke ervaring!

Benieuwd welke pianoband geschikt is voor jouw evenement? Wij informeren en adviseren je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ruben

Bookings & Artist Manager