Skip to main content

Deze keer ‘in the spotlight’ coverband Soulbeach!

Wil je je evenement echt onvergetelijk maken? Zoek niet verder! Soulbeach biedt een unieke ervaring die je gasten gegarandeerd versteld zal doen staan. Met hun innovatieve “BAND MEETS DJ” show brengen ze live muziek en DJ-entertainment samen voor een avondvullend spektakel dat je nog lang zal bijblijven.

De Kracht van Soulbeach

Soulbeach is geen gewone coverband; ze zijn een ware hitmachine! Met een repertoire van bekende hits en tijdloze favorieten, brengen ze een unieke mix van live muziek en opzwepende DJ-sets die perfect zijn voor elk evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of ander evenement, Soulbeach weet precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren.

BAND MEETS DJ: Een ongeëvenaarde beleving

De “BAND MEETS DJ” show van Soulbeach is een vier uur durende sensatie waarbij live-band en DJ samensmelten tot een naadloze mix van energieke nummers en opzwepende beats. Met verrassende medleys en vette mash-ups, zorgen ze voor een unieke muzikale ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Visueel spektakel

Naast hun indrukwekkende geluid, creëert Soulbeach ook een visueel spektakel met een uniek verlicht decor, een witte vleugel, een flitsende DJ-booth en een spectaculaire lichtshow met special effects. Het resultaat? Een adembenemende ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Maak je evenement compleet

Soulbeach kan ook worden uitgebreid met een fantastische zangeres en/of extra Special FX pakketten, zodat je evenement echt tot leven komt. Of je nu een onvergetelijk huwelijskfeest, spetterend bedrijfsfeest of groot succes op jouw festival wilt, Soulbeach heeft alles wat je nodig hebt om je evenement naar ’the next level’ te tillen!

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Soulbeach en maak van je evenement een feest om nooit te vergeten!
Wil je meer weten over Soulbeach? Klik hier!

Jeff

Bookings & Artist Manager