Percussionist Marc

Met passie, energie en een aanstekelijke lach is Percussionist Marc die de boel graag opzweept. Zijn liefde voor ritmes, muziek en entertainment straalt door in elk optreden.

Percussionist Marc verrast de gasten door met z’n djembé het publiek in te lopen en maakt graag contact om iedereen in de sfeer te krijgen.

Marc heeft de wereld rondgereisd, van het levendige Cuba tot het ritmische West-Afrika, en deze inspiratie brengt hij mee naar elke gelegenheid waar hij speelt.

Of het nu een intieme bruiloft, een bedrijfsfeest met collega’s of een festival is, Marc van DJ Percussion Collective, is degene die je zoekt om de energie te verhogen en mensen op de dansvloer te krijgen.

Een optreden van Percussionist Marc kan uitstekend worden gecombineerd met een allround-DJ, saxofonist of MC.

Percussionist Marc boeken?

Wil je percussionist Marc boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een muzikant op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte muzikant en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Percussionist Marc boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Saxofonist, MC/Zanger(es)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA