Percussionist Marc

Met passie, energie en een aanstekelijke lach is Percussionist Marc die de boel graag opzweept. Zijn liefde voor ritmes, muziek en entertainment straalt door in elk optreden.

Percussionist Marc verrast de gasten door met z’n djembé het publiek in te lopen en maakt graag contact om iedereen in de sfeer te krijgen.

Marc heeft de wereld rondgereisd, van het levendige Cuba tot het ritmische West-Afrika, en deze inspiratie brengt hij mee naar elke gelegenheid waar hij speelt.

Of het nu een intieme bruiloft, een bedrijfsfeest met collega’s of een festival is, Marc van DJ Percussion Collective, is degene die je zoekt om de energie te verhogen en mensen op de dansvloer te krijgen.

Een optreden van Percussionist Marc kan uitstekend worden gecombineerd met een allround-DJ, saxofonist of MC.

Wat kost Percussionist Marc?

De prijs van Percussionist Marc begint bij € 650,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Percussionist Marc boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Percussionist Marc. Wil je Percussionist Marc boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte percussionist en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Saxofonist, MC/Zanger(es)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA