Frank the Tank

Frank The Tank is een act met veel energie, explosie en drumgeweld!

Als één van de meest gevraagde percussionisten van Nederland weet hij te verrassen met een weergaloze percussieshow. Voor een bruiloft of bedrijfsevenement is Frank The Tank een topact die zeer goed te combineren is met een DJ.

Frank begon met drummen op 9-jarige leeftijd en sindsdien wist hij dat hij de rest van zijn leven wilde blijven musiceren. Op 22-jarige leeftijd maakte Frank de overgang naar percussie en begon dit te combineren met DJ’s. Eerst in de plaatselijke club, maar daarna al snel als resident percussionist bij The Cruise Terminal, Hollywood, Millers en beachclub Bloomingdale.

Frank The Tank is een act met veel energie en drumgeweld. Met waanzinnige ritmes en solo’s verrast hij het publiek op het podium en op de dansvloer. Hij houdt van entertainen met veel gevoel voor sounds, grooves en de vibes van het feest of evenement.

Een optreden van Frank The Tank kan uitstekend worden gecombineerd met een allround-DJ, saxofonist of MC.

Video’s

Frank the Tank boeken?

Wil je Frank the Tank boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een muzikant op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte muzikant en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Frank the Tank boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Saxofonist, MC/Zanger(es)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA