Dudu Capoeira

Dudu Capoeira speelt met over de hele wereld met grote internationale DJ’s.

Oorspronkelijk geboren in Brazilië, vond hij zijn thuis in Nederland sinds het jaar 2006. Als een veelzijdige artiest bekleedt hij de rollen van capoeira leraar, percussionist en elektronische muziekproducent. Zijn creatieve reis heeft hem samengebracht met gerenommeerde namen zoals Benny Benassi, Gregor Salto, Kryder en Leandro da Silva.

De muzikale werken van Dudu Capoeira vinden hun weg naar de sets van bekende DJ’s zoals Dannic, Nicky Romero en Sunnery James & Ray Marciano, waar ze een opzwepend element toevoegen aan hun optredens. Met een levendige podiumaanwezigheid heeft hij shows gegeven door heel Europa, Dubai en zelfs New York, waar zijn unieke mix van ritme en energie het publiek betovert.

Waarom de artiestennaam Dudu Capoeira? Het antwoord ligt diep geworteld in zijn persoonlijke geschiedenis. Sinds de jonge leeftijd van acht jaar beoefent hij capoeira, een Braziliaanse vechtkunst die doordrenkt is van ritmische bewegingen en muziek. Zijn artistieke expressie weerspiegelt deze passie, waarbij al zijn composities en producties resoneren met de essentie van capoeira-liederen en Braziliaanse percussie.

Percussionist Dudu Capoeira is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Percussionist Dudu Capoeira boeken?

Wil je percussionist Dudu Capoeira boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Dudu Capoeira boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA