Kenmerken van percussioniste Danique Kos zijn haar energie en bevlogenheid. De dynamische en passievolle ritmes spatten van haar af!

Danique (1998) speelt percussie vanaf haar zevende jaar en raakte enthousiast door de meidengroep Treble. Ze heeft drie jaar op het conservatorium te Den Haag gelest en volgde diverse workshops. De jonge slagwerkster ontwikkelde haar muzikaliteit en verbrede en verdiepte haar stijl.

Inmiddels is ze een geliefd artiest en speelt ze in verschillende bands, producties en formaties. Danique is percussionist bij de nationale en internationale agencies als: Lovesound, BB-management en Dames Draaien Door waar ze optreedt met DJ’s en instrumentalisten.

De slagwerkster speelde in de Stage Entertainment musical ‘On Your Feet’ van Gloria Estefan in het Beatrix Theater te Utrecht. Van 2019 tot 2020 speelde ze in de opvolger ‘Mamma Mia!’. Sinds 2021 speelt Danique als soloartiest in de dinnershow ‘Grandeur’ van Marc Forno.

Danique is endoser van El Cajon, Roland en Pearl Percussion.

Danique is te boeken in samenwerking met DJ’s als artiest en entertainer, in bands en formaties als ook voor studiosessies, producties en workshops.

Percussioniste Danique Kos is uit te breiden met een allround DJ.

Video’s

Percussionist Danique Kos boeken?

Wil je percussionist Danique Kos boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Danique Kos boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA