Percussionist Faynel

Faynel is een fantastische drummer en entertainer die van jouw evenement een geweldig feest maakt!

Hij groeide op in Rotterdam en zijn motto is “Geen drums, geen leven.” Wanneer Faynel de drums bespeelt, verandert de sfeer meteen. Hij begon op jonge leeftijd zijn talent te delen in een Caribische brassband en groeide uit tot een veelzijdige drummer, muzikant en entertainer vol liefde en passie. Faynel is bedreven in diverse muziekstijlen en ritmes, waaronder Urban, Afro, House, Amapiano en meer. Met zijn enthousiasme en coole dansmoves maakt hij van elke show een echt feest.

Je kunt Faynel boeken voor optredens in zijn eentje of samen met nog een percussionist. Door zijn jarenlange ervaring kan hij zich aanpassen aan verschillende muziekstijlen, wat hem geschikt maakt voor samenwerkingen met verschillende DJ’s. Zijn optredens zijn flexibel en kunnen worden ingezet bij bruiloften, openingen, in clubs, op evenementen, festivals, in restaurants en nog veel meer.

Faynel heeft samengewerkt met bekende artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder Davina Michelle, Afrojack, Jandino Asporaat, Gerard Joling en anderen.

Een optreden van Percussionist Faynel kan uitstekend worden gecombineerd met een allround-DJ, saxofonist of MC.

Video’s

Wat kost Percussionist Faynel?

De prijs van Percussionist Faynel begint bij € 675,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en uiteraard een professionele allround DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Percussionist Faynel boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Percussionist Faynel. Wil je Percussionist Faynel boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte percussionist en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 675,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Saxofonist, MC/Zanger(es)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA