Longfield Percussion

Longfield Percussion, een veelzijdige percussionist en muzikant, belichaamt pure energie en ritmische magie!

Geboren met een onstuitbare passie voor percussie, begon Longfield Percussion zijn muzikale reis op jonge leeftijd. Wat begon als een liefde voor trommelen, evalueerde al snel tot een spectaculaire carriére.

Zijn ongeëvernaarde ritmegevoel en charismatische podiumaanwezigheid laten het publiek betoverd achter. Longfield Percussion zijn muziek is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar waardoor mensen onweerstaanbaar opstaan en te dansen.

Zijn vriendelijke en vrolijke persoonlijkheid schittert door in zijn muziek, waardoor hij niet alleen een begenadigd muzikant, maar ook een geliefde entertainer is.

Longfield Percussion is uit te breiden met een allround DJ.

Video’s

Wat kost Longfield Percussion?

De prijs van Longfield Percussion begint bij € 695,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Longfield Percussion boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Longfield Percussion. Wil je Longfield Percussion boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte percussionist en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA