Longfield Percussion

Longfield Percussion, een veelzijdige percussionist en muzikant, belichaamt pure energie en ritmische magie!

Geboren met een onstuitbare passie voor percussie, begon Longfield Percussion zijn muzikale reis op jonge leeftijd. Wat begon als een liefde voor trommelen, evalueerde al snel tot een spectaculaire carriére.

Zijn ongeëvernaarde ritmegevoel en charismatische podiumaanwezigheid laten het publiek betoverd achter. Longfield Percussion zijn muziek is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar waardoor mensen onweerstaanbaar opstaan en te dansen.

Zijn vriendelijke en vrolijke persoonlijkheid schittert door in zijn muziek, waardoor hij niet alleen een begenadigd muzikant, maar ook een geliefde entertainer is.

Longfield Percussion is uit te breiden met een allround DJ.

Video’s

Longfield Percussion boeken?

Wil je Longfield Percussion boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Longfield Percussion boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA