Tiny Little Bigband

The TinyLittleBigBand is de meest stijlvolle band van Nederland.

De band bestaat uit leadzanger Franklin Brown, bekend van zijn deelname aan het songfestival, pianist Pieter van Santen, contrabassist Bas Schneider en drummer Rene Winter.

Al sinds het ontstaan van de band beheerst de TinyLittleBigBand de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. Daarom zijn ze regelmatig te vinden op plekken als het Amstel Hotel, Huis Ter Duin en andere toplocaties.

Het repertoire bestaat uit klassieke jazznummers van oa. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. Maar ook swingende dansbare versies van moderne songs in een geheel eigen jasje gestoken. Dat afgewisseld met sfeervolle ballads maakt dat de band geschikt is voor elke gelegenheid en locatie. Of het nu een stijlvol diner is, een bruiloft of een spetterend bedrijfsfeest, de Tiny Little BigBand zorgt voor de juiste ambiance.

De Tin yLittle Big Band treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Ze zijn te boeken als viermanscombo, als compacte bigband met een blazerssectie, maar ook met gastzangers/zangeressen zoals bv. Karin Bloemen of de Triolettes.

De Tiny Little BigBand heeft al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden.

Tiny Little Bigband is te boeken in de volgende formaties:
– Standaard combo (4 personen)
– BigBand Blazers (+ 4 blazers)
– Met speciale gasten, waaronder Hans Dulfer, Babette van Veen, Frank In Person, Mariska van Kolck, Zosja El Rhazi, Carmen Gomes, The Triolettes, Trijntje Oosterhuis en Maxine.

Een optreden van Tiny Little BigBand is ook uit te breiden met een professionele sfeervolle allround DJ.

Video’s

Tiny Little Bigband boeken?

Wil je TinyLittleBigBand boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Tiny Little Bigband boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.895,-

  • Bezetting: Vanaf 4 personen
  • Genre: Swing, Jazz
  • Speeltijd: 3 x 40 minuten
  • Optioneel: Sfeervolle allround DJ, grote formatie, bekende artiesten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA