Micky Hurts

Micky Hurts is een opkomende DJ/producer uit Nederland, bekend om haar hoge energieniveau en positieve vibes.

Met een grote liefde voor underground en oldskool klanken raakt ze de randen van groovy Techhouse, minimal deeptech, groovy house en wat UK garage vibes aan.

Micky Hurts is een opkomende DJ/producer uit Nederland, bekend om haar hoge energieniveau en positieve vibes. Als dochter van 2 muzikanten is ze haar hele leven al met muziek bezig en housemuziek is haar grootste passie.

Met een grote liefde voor underground- en oldskool-geluiden raakt ze de randen van groovy (tech)house, minimale deeptech en wat UK-garage-vibes. En als het de locatie uitkomt, verrast ze het publiek misschien zelfs door de microfoon te pakken en wat zang toe te voegen om de set op te fleuren.

Een optreden van Micky Hurts is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

Micky Hurts boeken?

Wil je Micky Hurts boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Micky Hurts boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Groovy House, Deephouse
  • Speeltijd: Vanaf 1,5 uur
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA