Skip to main content

Bedrijfsfeest

Tijd voor ontspanning!

Een zakelijk evenement biedt personeel een stukje ontspanning. Lekker uit je dak gaan met collega’s tijdens een spetterend personeelsfeest of gezellig kletsen met relaties tijdens een vrijmibo of netwerkborrel. Een coverband, DJ of andere artiest past perfect in de muzikale omlijsting van vrijwel elk zakelijke evenement. Of het nu gaat om een jazzy trio tijdens een borrel of knallende coverband die ervoor zorgt dat de collega’s nog lang napraten over het bedrijfsfeest, het kiezen van de juiste artiest draagt bij aan het succes van het evenement!

Goed nieuws: voor al deze muziek ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je de perfecte DJcoverband of artiest die past bij jullie wensen en muzieksmaak. Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op; wij geven jullie graag advies op maat.

De kwaliteit van een artiest is bepalend voor de sfeer. Daarom vertegenwoordigen wij enkel professionele en ervaren artiesten. Daarnaast hebben wij de beste techniek in huis, zodat wij kunnen garanderen dat alles betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Verassende extra's

Wil je flink uitpakken op jullie bedrijfsevenement? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals een allround DJ mét een swingende saxofonist of percussionist, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een unieke photobooth om herinneringen vast te leggen, een mobiele lounge DJ of silent disco? Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een artiest uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan.

Kortom, waar je ook voor gaat, wij zorgen dat alles in de puntjes geregeld wordt!

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jullie bedrijfsfeest onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek tijdens een diner of (netwerk)borrel? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn bijzonder geschikt voor het verzorgen van jullie bedrijfsfeest en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!