Skip to main content

Festival

Tent op z'n kop!

Organiseer je een festival, dorpsfeest, braderie, pleinfeest, tentfeest, kermis of ander openbaar evenement? En zoek je een fantastische coverband, DJ, bekende zanger(es) of andere artiest? Wij hebben de perfecte acts in huis die er een groot feest van kunnen maken. Of het nu gaat om enkel een knallende coverband of een avondvullend entertainmentprogramma; voor elk openbaar feest hebben wij een passende invulling.

Bij ons vind je de perfecte DJ, coverband of artiest die past bij jullie wensen en muzieksmaak. Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op; wij geven jullie graag advies op maat.

De kwaliteit van een artiest is bepalend voor de sfeer en daarom vertegenwoordigen wij enkel professionele en ervaren artiesten. Daarnaast hebben wij de beste techniek in huis, zodat wij kunnen garanderen dat alles betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Festival artiest boeken

Verassende extra's

Wil je flink uitpakken op jouw festival? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals een allround DJ met een swingende saxofonist of percussionist, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een unieke photobooth om herinneringen vast te leggen, een mobiele lounge DJ of silent disco? Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een artiest uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan.

Kortom, waar je ook voor gaat, wij zorgen dat alles in de puntjes geregeld wordt!

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt je festival onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn bijzonder geschikt voor festivals en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!