DJ Miss Sugaware

Met haar beeldschone uiterlijk is Miss Sugaware een van de meest opvallende DJ’s van Nederland.

Gewapend met een megadosis vrouwelijkheid, een sexy uitstraling, schitterende kleding en de beste muziek onder haar arm is Miss Sugaware de ultieme toevoeging voor je feest.

Ze heeft gedraaid in alle grote clubs in Nederland en heeft geschitterd op talloze bedrijfsevenementen en privéfeesten. In Nederland, maar ook ver daar buiten, bijvoorbeeld in: Spanje, Griekenland, Dubai, Suriname, Duitsland en Turkije.

Dankzij haar lekkere beats en fijne persoonlijkheid is Miss Sugaware een van de meest populaire vrouwelijke DJ’s van Nederland. Ze is een echte allround DJ, met een grote liefde voor opzwepende, groovy beats, deep-house en een tintje electro en tech-house. Maar bovenal voelt ze het type feest perfect aan en zorgt ze ervoor dat mensen uit hun dak gaan!

Een optreden van DJ Miss Sugaware is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

DJ Miss Sugaware boeken?

Wil je DJ Sugaware boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Miss Sugaware boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 995,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA