DJ Lisa D’Light

DJ Lisa D’Light draait chille lounge gecombineerd met house voor een hip feest!

Met haar mooie lach en gevoel voor styling, heeft DJ Lisa D’Light al menig locatie voorzien van swingende muziek. Maassilo, The Butcher, Encore en 1NUL8 behoren o.a. tot dit lijstje.

Met verschillende soorten populaire house tracks van nu, oude muziek in een nieuw jasje en heerlijke disco groovy sounds; wat zich onder andere uit in warme vocals, saxofoon en of piano, zal DJ Lisa D’Light er een feestje van maken en het publiek zeker in extase brengen.

Een optreden van DJ Lisa D’Light is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Audio

DJ Lisa D’Light boeken?

Wil je DJ Lisa D’Light boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Lisa D’Light boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 595,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Groovy House, Funky House
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 4 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA