Skip to main content

De perfecte zanger voor je huwelijksceremonie

Zanger voor jullie ceremonie

Ten eerste gefeliciteerd met jullie verloving!  Jullie huwelijk moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden, en muziek speelt daarbij een cruciale rol. Van persoonlijke liedjes tijdens de ceremonie tot sfeervolle muziek tijdens de borrel of het diner, en spetterende partysongs tijdens het feest. Muziek zet de toon en maakt elk moment speciaal.

De juiste zanger tijdens je huwelijksceremonie op je bruiloft

Een professionele zanger tijdens jullie bruiloft zorgt voor een geweldige sfeer. Live muziek maakt de huwelijksdag uniek. De zanger kan jullie favoriete nummers zingen en zo blijvend indruk maken op jullie gasten.

Goed nieuws; voor de juiste zanger ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je de perfecte zanger die past bij jullie wensen en muzieksmaak. Neem gerust contact met ons op; wij geven jullie graag vrijblijvend advies op maat.

Live muziek voor jullie huwelijksdag

Een zanger tijdens je huwelijksceremonie, receptie, en diner biedt een scala aan mogelijkheden om jouw speciale dag onvergetelijk te maken. Denk hierbij aan persoonlijke nummers tijdens de ceremonie of sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het diner en de receptie. Een professionele zanger zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting.

Tot in puntjes geregeld

Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat jullie ongestoord met jullie gasten van de allermooiste dag kunnen genieten. Ook voor alle benodigde techniek, een spetterende coverband of knallende DJ zitten jullie bij ons goed.

Boek de perfecte zanger en creëer een romantische sfeer die je bruiloft compleet maakt. Wij denken graag vrijblijvend met jullie mee, neem daarvoor contact met ons op.

Aanbevolen zangers

De meest geboekte zangers voor de perfecte huwelijksceremonie

Jurriaan Bruinier boeken

Jurriaan Bruinier

Vanaf € 695,-

Sjoerd Arends

Sjoerd Arends

Vanaf € 695,-

Koert Witteman persfoto

Koert Witteman

Vanaf € 595,-

Collin Hoeve boeken

Collin Hoeve

Vanaf € 650,-

Ook populair bij bruidsparen

Andere soort acts geschikt voor jullie huwelijksdag

Zangeressen

Duo’s

Trio’s

Alle artiesten

Je kunt ons ook vinden op The Perfect Wedding!

Over Entertainment Agency

Entertainment Agency is een gepassioneerd entertainmentbureau.

Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Er zijn tegenwoordig veel bands, DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker die ene zanger net zo goed klinkt als in zijn promotie video?

Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring, ons grote netwerk in de entertainmentbranche én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten en leveranciers, ben jij ervan verzekerd dat jouw bruiloft vlekkeloos verloopt!

Tevreden opdrachtgevers

Wat anderen zeggen over ons op Google Reviews

Martijn van Beckhoven
Martijn van Beckhoven
28/06/2024
Via de Entertainment Agency BASSTA geboekt voor op onze bruiloft. Wat een geweldig feest was dat! Het contact vooraf met Jeff (Entertainment Agency) liep perfect en was super duidelijk. Achteraf nog een leuke evaluatie. Zou ze 100% aanraden!
Brigitte Rensen
Brigitte Rensen
27/06/2024
Wat een feestavond dankzij Jeff en Allstars & crew op onze bruiloft! Van A tot Z pakt Jeff, op een prettige wijze, de regie en staat hij garant voor een geslaagd feest. Aan Allstars klopt gewoon alles! Muzikaliteit, gehele performance en uitstraling, variatie muziekstijlen, contact met het publiek etc. Kortom zijn zowel Jeff als Allstars & crew gedreven vakmensen die lol hebben in wat ze doen!
Sylvia Rous
Sylvia Rous
24/06/2024
Wat 'n fantastisch feest hebben wij gehad, Bassta had vanaf het eerste tot en met het laatste nummer al onze bruiloftsgasten aan het dansen! Wat heeft iedereen genoten van dit geweldige optreden! Wil je je feest tot een topfeest maken, dan is deze band zeker een dikke aanbeveling waard. Dit alles uiteraard mede mogelijk gemaakt door de Entertainment Agency, via wie je alles regelt, goed persoonlijk contact en ze denken echt met je mee. Heel fijn! Jeff bedankt voor alles!
Jaedy Alkemade van den Broek
Jaedy Alkemade van den Broek
29/12/2023
Voor onze bruiloft hebben we Floorjaxx geboekt bij Entertainment Agency. Ze waren waanzinnig! Het boekingsproces is ook uitermate fijn verlopen. Er werd goed meegedacht welke band het beste bij ons en de locatie + gelegenheid zou passen. Helemaal super. We hebben een geweldig feest gehad en daar heeft Floorjaxx een zeer groot aandeel in gehad. Super leuke mix van muziek en zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader!!
Ilja Nouwens
Ilja Nouwens
22/12/2023
Afstemming en organisatie fantastisch. Prettig contact gehad en ook het evalueren was zeer nuttig. Je kunt het aan Jeff overlaten om een leuk feest neer te zetten.
Rick Ooms
Rick Ooms
15/10/2023
Voor onze bruiloft de band Allstars geboekt i.c.m. DJ (in ons geval Miss Brown). Band en DJ waren geweldig. Enorm goed feest waar wij zelf en onze gasten enorm van hebben genoten. Vooraf werd ons gezegd dat de band mogelijk te groot zou zijn voor de locatie en dat het zou gaan galmen, maar geluid was perfect. Verbazingwekkend goed gedaan. Jeff van Entertainment Agency heeft heel goed meegedacht met het programma en ervoor gezorgd dat we bijvoorbeeld geen last hadden van het opbouwen door de band bij andere activiteiten op locatie. Alles was perfect geregeld.
Marije Ruiter
Marije Ruiter
21/09/2023
DJ Rene was geweldig! We hebben ontzettend genoten van een prachtige avond. Heel prettig boekingskantoor!
Nathalie French
Nathalie French
12/09/2023
We hebben een ongelofelijke top avond gehad mede dankzij Miss Brown. Ik krijg van iedereen complimenten over Miss Brown, wat een geweldige DJ ze is en hoe goed ze gedraaid heeft. We stonden met z’n allen al vroeg op de dansvloer en zijn er niet meer vanaf gekomen 😁. Natuurlijk ook niet te vergeten, Jeff @Entertainment Agency. Fijn contact en hij zorgde er voor dat alles goed geregeld was. Zeker een aanrader.
Kasper Visser
Kasper Visser
12/09/2023
Donderdag 7 september een groot personeelsfeest voor het LUMC georganiseerd. Samen met 'Entertainment Agency' de afspraken gemaakt over planning, muziek en techniek. Wat een topfeest is het uiteindelijk geworden; veel complimenten van collega's ontvangen, zeer goede sfeer op de avond en een geweldige band die optrad (Soulbeach). Soulbeach weet zeer snel de dansvloer vol te hebben en speelt geweldige muziek; absolute aanrader!

Bekijk ook onze reviews op TRUSTPILOT