Threesome Jazz

Zanger/Saxofonist Benjamin maakt met Threesome Jazz onvervalste Rhythm & Blues met uitstapjes naar Soul en Motown.

Dit ensemble is geen doorsnee jazzband! Deze mannen maken o.l.v. vocalist / saxofonist Benjamin Kuijpers rhythm & blues met uitstapjes naar soul & motown. Herkenbare jazzy songs die uit de tenen en met het hart gespeeld worden! Zo staat deze formatie garant voor muziek die vele generaties aanspreekt.

Dit ensemble speelt in een vaste samenstelling die beschikt over bijzonder veel podiumervaring. Bereid je voor op livemuziek die je niet snel zult vergeten!

Een optreden van deze formatie wordt gespeeld in drie sets. Tijdens de eerste instrumentale set van
de band blijven de vocalen nog even achterwege. Bij de tweede en derde set maakt zanger/saxofonist Benjamin Kuijpers de formatie compleet. Afwijken van bovengenoemde speeltijden is geen probleem en kan in overleg.

Een optreden van Threesome Jazz is ook uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Combinatie Threesome Jazz boeken?

Wil je Coverband Threesome Jazz boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Threesome Jazz boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.550,-

  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Rhythm, blues, soul en motown
  • Speeltijd: 1 x 20 minuten en 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA