The Checkerboard

Deze 8 enthousiaste muzikanten spelen de beste hits van toen tot nu!

De afgelopen vijf jaar heeft de allround coverband: The Checkerboard het al ver geschopt. Zij zorgen ervoor dat ieder mens een onvergetelijke en dansbare avond ervaart!

De band bestaat uit 8 ervaren jongvolwassen en professionele muzikanten. Hun unieke matchende, ‘checkerboard’ outfits en dansbare optredens met veel meezingers zorgen voor hun geweldige act.

Het publiek danst gegarandeerd de hele avond door op geweldige hits en klassiekers uit de jaren ’80, ’90, ’00 en de beste hits van nu! Elk genre kunnen zijn spelen met hun muzikale kunsten.

The Checkerboard komt altijd inclusief 2 te gekke blazers!

Een optreden van The Checkerboard is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband The Checkerboard boeken?

Wil je Coverband The Checkerboard boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

The Checkerboard boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Vanaf € 2.495,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, blazers

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA