THE RECIPE

Dé live band voor events en festival!

Ons recept is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait, met een enorme dosis entertainment. In Nederland en daarbuiten speelt de band zowel festivals als corporate events plat met de hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s. Altijd de beste set voor elk soort event, dat maakt The Recipe dé succesvolle live band van nu.

Onze zanger en 2 zangeressen, ondersteund door 4 professionele topmuzikanten, geven je non-stop Dance, Pop, EDM, Rock, Hiphop en meer. Op onze tracklist staan bijvoorbeeld Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Calvin Harris, Katy Perry en Justin Timberlake.

Met plezier als basis maakt de band samen met het publiek elke show opnieuw het ultieme feest. De juiste mix van interactie en enthousiasme completeert dit tot een onvergetelijke ervaring.

XXL-show
Als het feest echt “next level” moet gaan is dit wat je zoekt: LED-screens met op maat gemaakte visuals, 4 sparkulars, confetti-streamers en nóg meer licht bovenop onze standaard spectaculaire lichtshow zorgen voor een overweldigende totaalbeleving.

Een optreden van The Recipe is ook uit te breiden met een allround DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

7 personen

Genre

Pop, Rock, Dance, Top 40, Dance-classics, NL-talig

Speelduur

3 x 45 minuten
of 2 x 60

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ
XXL show

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN