Floorjaxx

High-end DJ act met geweldige live muzikanten; vocalisten, sax en gitaar, viool, percussie en energieke dansers!

De perfecte combinatie van waanzinnige live muziek met de flexibiliteit van een DJ maakt de show van FloorJaxx uniek. De act kan naar wens samengesteld worden, met als basis een DJ, aangevuld met een vocalist, saxofonist, violist, trompettist, elektrisch gitarist of percussionist. Onze vocalisten, zangers en zangeressen, blinken niet alleen uit in hun zang maar kunnen tevens het feest een boost geven als MC.

“Een DJ live show vol muzikaliteit, energie, de lekkerste hits en verrassende elementen, echt een aanrader! Van lounge tot feest, alles is mogelijk.”

Met 100% energie, enthousiasme, passie en chemie tussen de DJ’s en muzikanten, is FloorJaxx dé muzikale aanvulling voor ieder evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of clubnight!

PERFECTE STYLING EN PROFESSIONELE TECHNIEK
FloorJaxx beschikt standaard over een basispakket, waar professionele geluids- en lichttechniek bij inbegrepen zit. En ook over de styling is nagedacht: er is een keuze uit verschillende DJ booths, van chique Chesterfield in wit en zwart, tot glanzend met LED verlichting of zelfs in festival stijl met een steigerhouten look.

En wil je all the way? Ook dat kan! We bieden verschillende pakketen met special effects, dansvloeren, dry-ice en andere opties qua aankleding.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.650,-

  • Bezetting: 3 tot 6 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 180 minuten
  • Optioneel: Diverse muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens