Funky Risotto

Let’s make it Funky!

De show van Funky Risotto is een feestmachine op volle toeren. Gewapend met hun opblaasmicrofoonkanon trekken de boys van Funky Risotto het land door om elk feest compleet op zijn kop te zetten. Tijdens deze show schieten er 100 hits in 10 muziekgenres voorbij en… je kan ze állemaal meezingen! Het is dan ook niet voor niets dat de opblaasmicrofoon hun handelsmerk is!

De energie spat van het podium en door de vele interacties ontstaat er gegarandeerd een melige meezingende mensenmassa. Een ding is in ieder geval zeker: Stilstaan is geen optie en je houdt geen stem meer over.

De georganiseerde chaos van Funky Risotto heeft al een spoor aan ’crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op vele festivals, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, carnavalskroegen, bruiloften en studentenfeesten. Van tuinhuis tot Ziggodome deze heren hebben maar een ding nodig: een publiek dat zin heeft in een feestje.

Yeah that’s Funky!

Video’s

Wat kost Funky Risotto?

De prijs van Funky Risotto begint bij € 2.395,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er een DJ booth, geluid, licht, podium en special effects bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Funky Risotto boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Funky Risotto. Wil je Funky Risotto boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ act en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.395,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 90 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA