Funky Risotto

Let’s make it Funky!

De show van Funky Risotto is een feestmachine op volle toeren. Gewapend met hun opblaasmicrofoonkanon trekken de boys van Funky Risotto het land door om elk feest compleet op zijn kop te zetten. Tijdens deze show schieten er 100 hits in 10 muziekgenres voorbij en… je kan ze állemaal meezingen! Het is dan ook niet voor niets dat de opblaasmicrofoon hun handelsmerk is!

De energie spat van het podium en door de vele interacties ontstaat er gegarandeerd een melige meezingende mensenmassa. Een ding is in ieder geval zeker: Stilstaan is geen optie en je houdt geen stem meer over.

De georganiseerde chaos van Funky Risotto heeft al een spoor aan ’crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op vele festivals, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, carnavalskroegen, bruiloften en studentenfeesten. Van tuinhuis tot Ziggodome deze heren hebben maar een ding nodig: een publiek dat zin heeft in een feestje.

Yeah that’s Funky!

Video’s

Funky Risotto boeken?

Wil je Funky Risotto boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ act op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Funky Risotto boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.395,-

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 90 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA