DJ Los Carlos

DJ Los Carlos is te boeken als allround DJ voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere privé-gelegenheden!

DJ Los Carlos is een ervaren allround DJ en producer sinds 2008. Hij heeft samengewerkt met bekende artiesten en draaide in diverse Nederlandse clubs. Onder zijn alter ego ‘Lorenzo Cheng’ produceert hij techno en heeft op verschillende grote evenementen gestaan.

Hoewel hij ook in de clubscene actief is geweest, ligt zijn focus nu voornamelijk op bedrijfsfeesten, bruiloften en privé-evenementen. DJ Los Carlos combineert zijn producer skills live door bijvoorbeeld drumcomputers te gebruiken voor een unieke sound.

DJ Los Carlos is beschikbaar als allround DJ voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere privé-evenementen.

Een optreden van DJ Los Carlos is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

DJ Los Carlos boeken?

Wil je DJ Los Carlos boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Los Carlos boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA