The States

The States is een energieke, akoestische en vooral professionele band. The States speelt de meest bekende en uiteenlopende songs in een akoestisch jasje.

Nummers met een enorm herkenbaarheidsgehalte, uitgevoerd op een manier zoals je het nog niet eerder gehoord hebt. Optredens van The States zitten vol enthousiasme, improvisatie, meerstemmige zang en natuurlijk onwijs lekkere muziek.

The States past bij iedere gelegenheid: van bedrijfsfeest, bruiloft en tuinfeest tot festival of productlancering. Door het unieke concept van popmuziek in een akoestische uitvoering zijn de mogelijkheden eindeloos. Moet het even rustig, dan blijft de band natuurlijk op de achtergrond. Maar mag het knallen? Dan gaat gegarandeerd het dak eraf!

The States staat garant voor een volle dansvloer! Daarbij is een groot repertoire natuurlijk onmisbaar. Knallende hits van nu, de lekkerste 90’s classics en het beste uit de top-2000 volgt elkaar in hoog tempo op. De band speelt zonder vaste setlijst en speelt ter plekke in op de situatie. Dance, disco en rock, tranentrekkers en romantische kippenvel-momentjes: er is voor ieder wat wils!

En zit jouw favoriete hit er niet bij? Dan doen ze hun stinkende best en improviseren er op los om hem alsnog te laten horen.

The States is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.495,-

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens