Lucas Benjamin

“Unifying his mind, body and soul with tribal drumbreaks, powerful horn sections and soulful vocals made Lucas Benjamin experience the true essence of jazz, soul and funk.” is hoe Lucas Benjamin zichzelf omschrijft.

Lucas Benjamin is op jonge leeftijd begonnen als danser in de Hip-Hop cultuur en al snel ontdekte hij zijn passie voor muziek waardoor hij vele uren doorbracht in recordstores.

Hij is een echte platen connaisseur die je meeneemt in de warme wereld van Soul, Funk en Jazz tot aan tropische Afrikaanse en Braziliaanse ritmes. Daarbij laat hij zich niet beperken tot één tijdperk: uit zijn naald vloeien jaren 70 nummers tot aan onuitgebrachte geluiden van de toekomst. Kortom: Hij draait tijdloze en genre-brekende sets.

Zijn unieke smaak heeft hem al gebracht naar o.a. Londen, Berlijn, Parijs, New York, Tokyo, Sydney, en São Paulo.

Eerst veroverde hij de dans-wereld en draaide op grote battles als Juste Debout, The Notorious IBE, Summerdance Forever en is toen doorgegroeid naar de club/festival-scene, maar doet ook dingen in theater en radio.

Als één van de residents van de befaamde Wicked Jazz Sounds-movement kan je hem regelmatig horen in de Sugarfactory op zondag in Amsterdam waar je een palet aan muzikale traktaties kunt verwachten in de ruimste zin van het woord.

Hij maakt ook deel uit van het collectief “MORE BOUNCE”.
Zij zijn bezig met het organiseren van party’s waar Funk-geïnspireerde muziek centraal staat.

Een optreden van Lucas Benjamin is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

Wat kost Lucas Benjamin?

De prijs van Lucas Benjamin begint bij € 995,-zonder geluid en licht. Optioneel kun je er een DJ booth, geluid, licht, podium, special effects en live muzikanten bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Lucas Benjamin boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Lucas Benjamin. Wil je Lucas Benjamin boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte Jazz DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 995,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genres: Jazz, Funk, Soul, Disco, House, Hip-Hop, Braziliaans en 70’s afrobeat
  • Speeltijd: Vanaf 2 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA