DJ Wesley

Het is knallen geblazen met DJ Wesley. Maximale chaos!

Als allround-DJ past hij zich moeiteloos aan aan de sfeer van jouw event en brengt hij ten alle tijden een kanon aan gezelligheid met zicht mee. Van glijden op de dansvloer, tot meezingen met de allerfoutste hits. Het komt allemaal voorbij. Jouw publiek wordt gegarandeerd meegesleurt door zijn aanstekelijke liefde voor muziek en voor je het weet staat er niemand meer stil.
Nu rust ons alleen nog maar de vraag; Mag het dak eraf? Ja?! Let’s go dan!

Wesley heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan:
Lakedance Festival, Matrixx, Live aan de Kade, Smerrig Zomerweekender, Delicious Festival en nog veel meer! Daarnaast is hij ook in tal van clubs en kroegen te vinden met zijn aanstekelijke enthousiasme.

Een optreden van DJ Wesley is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

DJ Wesley boeken?

Wil je DJ Wesley Rooijackers boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Wesley boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 595,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA