Amanda Simons

Zangeres Amanda Simons heeft bijzonder veel kwaliteiten. Of ze nu solo of in combinatie met een DJ zingt, alles is mogelijk!

Amanda Simons is bachelor afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts als zangeres, danseres en actrice. Tijdens haar studie liep ze stage in onder andere The Christmas Show in de ZiggoDome en Musicals in Concert, Live on Tour.

Na haar opleiding danste ze een jaar lang in de productieshows van Princess Cruises, aan boord van verschillende schepen in onder andere Hawaii, Australië en Alaska. Terug in Nederland tourt Amanda momenteel als een van de lead vocalisten in de theaterproductie The Magic of Jeans: Heartbeat. Daarnaast was ze te zien als jurylid in het tweede seizoen van het muzikale programma “All Together Now” op RTL4.

Quincy Denzel (The Magic of Jeans / All Together Now):
“Amanda is altijd gegarandeerd van een glimlach en een goed humeur. Met deze verschillende skills is zij als multitalent inzetbaar.”

Een optreden van Amanda Simons is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist of percussionist!

Video’s

Amanda Simons boeken?

Wil je Amanda Simons boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een MC op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Amanda Simons boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 3 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA