Pascalle de Vries

Zangeres Pascalle weet bij ieder optreden de emotionele snaar te raken bij het publiek!

Pascalle brengt volledig in style gekleed, jaren 50/60 muziek ter gehore, dit kan tevens in combinatie met één of meerdere aria’s. Pascalle is te boeken voor zeer uiteenlopende evenementen. Hoe een optreden ingevuld wordt, is eigenlijk geheel aan u.

Zo is het mogelijk te kiezen voor een avondvullend programma, maar is Pascalle tevens in te zetten voor een kort optreden tussen een evenement door. Dat haar jaren ’50 act inzetbaar is op iedere gelegenheid, blijkt wel uit het feit dat zij voor zeer uiteenlopende evenementen geboekt wordt.

Ze zingt jaarlijks op kerst- en nieuwjaarsgerelateerde evenementen, wordt zij ingezet bij openingen van bedrijven, zorgt Pascalle voor avondvullende programma’s tijdens diverse dinnershows en ben zij veelvuldig te zien bij verschillende premières. Haar act wordt aangepast aan uw wensen.

Video’s

Zangeres Pascalle de Vries boeken?

Wil je Zangeres Pascalle de Vries boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een zanger of zangeres op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Pascalle de Vries boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 995,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Oldies, Klassiek
  • Speeltijd: Vanaf 2 x 20 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA