MC Sarah Fall

Met haar krachtige vocals en opzwepende shout-outs tilt zij een DJ-set naar een hoger niveau. Deze PowerLady laat elk publiek los gaan!

Op het podium is Sarah een lust voor het oog, haar connectie en interactie met het publiek en haar collega’s maken haar uniek. DJ’s en muzikanten werken graag met Sarah dankzij haar toegankelijkheid en positieve, aanstekelijke energie. Haar allround repertoire en pakkende shoutouts zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan!

Met haar heldere en unieke stem, perfecte timing en verfrissende improvisatie skills, tilt Sarah Fall iedere DJ set next level. Sarah is naast een geboren performer, een ware studioartiest, ze schrijft haar eigen teksten en melodieën.

Een optreden van MC Sarah Fall is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist of percussionist!

Video’s

MC Sarah Fall boeken?

Wil je MC Sarah Fall boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een MC op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

MC Sarah Fall boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 3 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA