Karin Bloemen

Karin Bloemen is een echte allrounder. De zangeres, (stem) actrice en cabaretière weet met haar verschijning en stem zowel grote als kleine zalen te bespelen.

Of het nu gaat om een theatershow of een optreden voor een bruiloft, verjaardag, bedrijsfeest of festival, La Bloemen draait haar handen er niet voor om, om van haar optreden één groot feest te maken.

Ook kan Karin Bloemen een ingetogen en gevoelig optreden geven aan de piano samen met Cor Bakker. Jubileum, verjaardag of jubilaris? Karin Bloemen maakt graag een lied op maat.

Karin Bloemen is ook in te huren als trouwambtenaar of als spreker tijdens een congres of seminar.

Video’s

Karin Bloemen boeken?

Wil je Karin Bloemen boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Karin Bloemen boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.950,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Pianist Cor Bakker

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA