Joost Klein

Joost Klein, beter bekend als Joost, is een veelzijdige Nederlandse muzikant, schrijver en voormalig YouTuber. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met hits als “Scandinavian Boy”, “Wachtmuziek”, “Ome Robert” en “Friesenjung”. Daarnaast neemt hij in 2024 deel aan het Eurovision Song Contest met zijn populaire hit “Europapa”.

Joost Klein is een artiest die zich niet laat beperken door genres of conventies. Hij combineert invloeden uit de Nederlandse rap, de Friese cultuur, de Duitse schlager en de Scandinavische pop. Hij zingt in het Nederlands, Fries, Duits en Engels.

Carrière
Joost begon zijn carrière op YouTube onder de naam EenhoornJoost, waar hij een aanzienlijke aanhang verwierf. Zijn muzikale doorbraak kwam met de single “Bitches”, die meer dan een miljoen weergaven op YouTube behaalde. Sindsdien heeft hij zijn eigen platenlabel, Albino Records, opgericht en blijft hij nieuwe muziek uitbrengen.

Fanbase
Joost Klein heeft een trouwe fanbase opgebouwd. Hij heeft meer dan 225.000 abonnees op YouTube. Hij heeft opgetreden bij festivals als Pinkpop, Lowlands en Zwarte Cross. Hij won de Popprijs van Friesland in 2018.

Schrijver
Naast zijn muzikale prestaties, heeft Joost ook een boek met gedichten geschreven, getiteld “Albino”, dat in 2018 werd gepubliceerd. Dit toont zijn veelzijdigheid en creativiteit, zowel in muziek als in literatuur.

Video’s

Wat kost Joost Klein?

De prijs van Joost Klein is op aanvraag en afhankelijk van het type evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Joost Klein boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Joost Klein. Wil je Joost Klein boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig, Rap
  • Speeltijd: In overleg

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Let op: Wij verzorgen optredens van Joost Klein. Berichten gericht aan Joost Klein worden niet in behandeling genomen. Bedankt!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA