Jazz Centrale

Ben je op zoek naar klasse, stijl en sfeervolle muzikale omlijsting voor je evenement? Dan is de Jazz Centrale de ideale muzikale samenstelling die dit voor jullie kan verzorgen!

Jazz Centrale kun je helemaal zelf je jazzband samenstellen, zodat deze precies voldoet aan jullie wensen. Zo kun je bijvoorbeeld een klein maar sfeervol jazzduo inzetten tijdens de ceremonie. Of je boekt een swingend jazztrio gedurende de borrel. Of wat dacht je van een jazzbandje voor tijdens je diner dansant? En ook voor het avondfeest kunnen wij een complete jazzband verzorgen, al dan niet met zanger of zangeres, en al dan niet uitgebreid met onze “vintage” jazz DJ!

Het team van de Jazz Centrale bestaat uit de beste jazzmusici van Nederland. Uiteraard allemaal professionals die de van hun hobby hun beroep hebben mogen maken. Door de jarenlange ervaring verloopt elk optreden vlekkeloos. We weten precies welke jazz goed aanslaat bij jullie en je gasten, dus je hoeft niet bang te zijn voor “ingewikkelde” jazz.

Een optreden van Jazz Centrale is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een allround DJ

Video’s

Jazz Centrale boeken?

Wil je een jazzband boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Jazz Centrale boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.495,-

  • Bezetting: Vanaf 2 personen
  • Genre: Jazz
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Diverse bezettingen mogelijk

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA