Diederick Ensink

Zanger Diederick Ensink is een veelzijdige entertainer die een multi-instrumentale muzikale one-man show neerzet!

Diederick Ensink, geboren op 29 maart 1986 in Groot-Brittannië, verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland en ontwikkelde al snel zijn muzikale talenten. Na zijn studie aan het Fontys Conservatorium trad hij op in verschillende theaterproducties en tv-programma’s, waaronder Hollands Got Talent en Purper’s Vier Jaargetijden. Zijn veelzijdigheid als artiest kwam tot uiting in zijn solo-optreden ‘DIEDERICK’s DEBUUT’, dat liep van najaar 2020 tot januari 2023.

Met zijn rijke ervaring in het theater lanceert Diederick nu zijn tweede solovoorstelling, ‘DIEDERICK’S DUEL’, die gepland staat van najaar 2023 tot januari 2024. Naast zijn eigen tournees is hij ook actief als theaterproducent en werkt hij regelmatig samen met Bram Verhaak aan diverse producties.

Als veelgevraagd artiest en entertainer is Diederick niet alleen te vinden op het podium, maar ook op televisie, waar hij regelmatig verscheen als entertainment-deskundige bij ‘Koffietijd’ op RTL4. Bovendien deelt hij zijn culinaire passie tijdens tournees zoals ‘Rudolph’s Bakery Live: De Feestdagen’, waar hij samen met meesterkok Rudolph van Veen optreedt.

Diederick is beschikbaar voor een breed scala aan evenementen, waaronder huwelijksceremonies, zakelijke evenementen en dinnershows, waar hij als muzikant en entertainer optreedt met zijn piano en viool. Voor meer informatie over zijn optredens en projecten kun je terecht op zijn website.

Diederick Ensink is ook te boeken met zijn collega’s Sebas Wolfensberger en Dewi Pechler in moderne jazz combo The Triplicats.

Video’s

Zanger Diederick Ensink boeken?

Wil je Diederick Ensink boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een zanger of zangeres op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Zanger Diederick Ensink boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Trio (The Triplicats)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA