Diederick Ensink

Zanger Diederick Ensink is een veelzijdige entertainer die een multi-instrumentale muzikale one-man show neerzet!

Diederick Ensink, geboren op 29 maart 1986 in Groot-Brittannië, verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland en ontwikkelde al snel zijn muzikale talenten. Na zijn studie aan het Fontys Conservatorium trad hij op in verschillende theaterproducties en tv-programma’s, waaronder Hollands Got Talent en Purper’s Vier Jaargetijden. Zijn veelzijdigheid als artiest kwam tot uiting in zijn solo-optreden ‘DIEDERICK’s DEBUUT’, dat liep van najaar 2020 tot januari 2023.

Met zijn rijke ervaring in het theater lanceert Diederick nu zijn tweede solovoorstelling, ‘DIEDERICK’S DUEL’, die gepland staat van najaar 2023 tot januari 2024. Naast zijn eigen tournees is hij ook actief als theaterproducent en werkt hij regelmatig samen met Bram Verhaak aan diverse producties.

Als veelgevraagd artiest en entertainer is Diederick niet alleen te vinden op het podium, maar ook op televisie, waar hij regelmatig verscheen als entertainment-deskundige bij ‘Koffietijd’ op RTL4. Bovendien deelt hij zijn culinaire passie tijdens tournees zoals ‘Rudolph’s Bakery Live: De Feestdagen’, waar hij samen met meesterkok Rudolph van Veen optreedt.

Diederick is beschikbaar voor een breed scala aan evenementen, waaronder huwelijksceremonies, zakelijke evenementen en dinnershows, waar hij als muzikant en entertainer optreedt met zijn piano en viool. Voor meer informatie over zijn optredens en projecten kun je terecht op zijn website.

Diederick Ensink is ook te boeken met zijn collega’s Sebas Wolfensberger en Dewi Pechler in moderne jazz combo The Triplicats.

Video’s

Wat kost Diederick Ensink?

De prijs van Diederick Ensink begint bij € 795,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Diederick Ensink boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Diederick Ensink. Wil je Diederick Ensink boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte zanger en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Trio (The Triplicats)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA