All Tha Fokk

Een bom vol energie die in 60minuten elk feest tot complete chaos brengt! Met zijn level van entertainment en ongeëvenaarde stijl brengt hij een flinke dosis energie en laat het publiek elke keer weer stuiteren. De dj die niet naar het feestje komt maar het feestje brengt, dus schiet maar vast wat confetti want team chaos is on tour!

Muziek zit in de familie. Toen hij 9 maanden oud was zette zijn vader hem voor het eerst achter het drumstel en zo begon de liefde voor muziek. In de jaren daarna groeide de liefde voor muziek verder. Naast het drumstel kwamen stapels boxen en andere apparatuur te staan. Er werd dan uren lang muziek gemixt in het programma Virtual DJ. Dit alles liep uit op een eerste optreden tijdens een familiefeestje.

Daarna werden zijn kunsten opgepikt door de plaatselijke discotheek TDF Berlikum. Zo werd het eerste optreden een feit. Hierbij hoorde natuurlijk een DJ naam. Zijn vader zei All Tha Fokk dat moet het zijn. Zo gezegd zo gedaan, All Tha Fokk is nog steeds de naam.

Video’s

Wat kost All Tha Fokk?

De prijs van All Tha Fokk begint bij € 700,-  zonder de benodigde techniek. Optioneel kun je er een DJ booth, geluid, licht, podium, special effects en eventueel live muzikanten bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

DJ All Tha Fokk boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van All Tha Fokk. Wil je All Tha Fokk boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 700,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Party
  • Speeltijd: 1 x 60 of 90 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA