Dinnershow On Tour

Dinnershow On Tour is de ultieme dinnershow ervaring op jouw evenement!

Stap binnen in de betoverende wereld van “Dinnershow On Tour”, waar entertainment en verwondering samenkomen voor een onvergetelijke (culinaire) ervaring op locatie. Met fantastische optredens en hartverwarmende momenten heeft “Dinnershow On Tour” zich gevestigd als dé ultieme dinnershow voor een spectaculaire avond!

Onze reis begon met een visie: om gasten mee te nemen in een belevenis, waarbij elk zintuig wordt geprikkeld en elke verwachting wordt overtroffen. Geleid door een getalenteerd team van artiesten en eventplanners, zijn we er trots op dat we deze visie tot leven brengen bij elk evenement waar wij onderdeel van zijn.

Wat ons onderscheidt, is onze veelzijdigheid en maatwerk. Of het nu gaat om een intiem huwelijksdiner, een jubileumfeest of een grootschalig gala, we passen ons aan om de unieke visie van onze klanten tot leven te brengen. Met een scala aan acts, waaronder zangers en zangeressen die de sterren van de hemel zingen, sierlijke danseressen, luchtacrobatiek die de zwaartekracht tart, goochelaars die de grenzen van de realiteit verleggen, en andere verrassende optredens, beloven we een feestelijke avond vol spanning en sensatie.

Of het nu gaat om een adembenemende locatie in de stad, een idyllische plek op het platteland of een exclusieve setting op maat, wij brengen onze shows waar onze gasten maar willen. Onze passie voor het leveren van buitengewone ervaringen kent geen grenzen, en we streven ernaar om elke keer weer te verrassen en te verbazen.

Om de ervaring compleet te maken kunnen wij je in contact brengen met één van onze horecapartners, waarvan wij weten dat zij de culinaire verwachtingen zullen overtreffen!

Video

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.995,-

> Click here for price information

  • Bezetting: Vanaf 2 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 4 uren
  • Optioneel: Diverse mogelijkheden

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" indicates required fields

DD dash MM dash YYYY

Details (indien bekend)

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA