Trots

Altijd GROOT FEEST, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!

Een optreden van de Trots is altijd een geweldige show. Deze coverband heet dan ook niet voor niets Trots. Veel nieuwe hits die worden afgewisseld met de beste classics komen langs tijdens een optreden. Samen met het publiek maakt Trots een feest om niet snel te vergeten. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen. Bij de band Trots is het dansen, springen, genieten en meezingen! Het repertoire van Trots bestaat uit louter hits.

Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, The Weeknd, George Ezra, Ed Sheeran, Queen, Snelle, The Banners, The Streamers en Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Robbie Williams, Doe maar, the Police, rock ‘n’ roll medleys en meer.

Trots behoort al jaren tot de meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven.

Coverband Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Trots heeft twee vocalisten waardoor de show afwisselend en gevarieerd is. De volledige bezetting bestaat uit louter professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.

Een optreden van Trots is ook uit te breiden met een te gekke allround DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

4 personen

Genre

Pop, Rock, Funk, Top 40, NL-talig

Speelduur

3 x 45 minuten

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ
Podium
Uitgebreide lichtshow

VRAAG OFFERTE AAN