Loizy

Livin’ it up with LOIZY

Loizy is een unieke vrouwelijke DJ-act die een ongeëvenaard niveau van energie en expertise geeft aan elk evenement waar ze performen. Deze drie ervaren en talentvolle vrouwen, combineren de beste DJ mixing skills, spectaculaire live vocals en opzwepende percussie met één resultaat: een waanzinnige show en performance!

Hun specialiteit ligt in de genres house en dance, en de sets zijn zorgvuldig samengesteld om die ​​energieke party vibe te creëren. De ervaring van deze leading ladies in de muziekindustrie zorgt ervoor dat ze een scherp oor hebben voor de beste sounds, een aangeboren vermogen om de menigte te lezen en hun sets aan te passen om het energie level op de dansvloer non-stop hoog te houden.

Wat Loizy uniek maakt, is hun dynamische podiumpresentatie en interactie met elkaar en het publiek. Live zang en percussie voegen een extra laag muzikaliteit en ritme toe aan de show, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die men niet snel vergeet! Of het nu gaat om een ​​bedrijfsevenement, een openbaar festival of een privéfeest, Loizy is de perfecte aanvulling op elke line-up.

Video

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.795,-

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Allround, House, Dance
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten of 1 x 120 minuten
  • Optioneel: Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens