Loizy

Livin’ it up with LOIZY

Loizy is een unieke vrouwelijke DJ-act die een ongeëvenaard niveau van energie en expertise geeft aan elk evenement waar ze performen. Deze drie ervaren en talentvolle vrouwen, combineren de beste DJ mixing skills, spectaculaire live vocals en opzwepende percussie met één resultaat: een waanzinnige show en performance!

Hun specialiteit ligt in de genres house en dance, en de sets zijn zorgvuldig samengesteld om die ​​energieke party vibe te creëren. De ervaring van deze leading ladies in de muziekindustrie zorgt ervoor dat ze een scherp oor hebben voor de beste sounds, een aangeboren vermogen om de menigte te lezen en hun sets aan te passen om het energie level op de dansvloer non-stop hoog te houden.

Wat Loizy uniek maakt, is hun dynamische podiumpresentatie en interactie met elkaar en het publiek. Live zang en percussie voegen een extra laag muzikaliteit en ritme toe aan de show, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die men niet snel vergeet! Of het nu gaat om een ​​bedrijfsevenement, een openbaar festival of een privéfeest, Loizy is de perfecte aanvulling op elke line-up.

Video

DJ-act Loizy boeken?

Wil je Loizy boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Loizy boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.795,-

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Allround, House, Dance
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten of 1 x 120 minuten
  • Optioneel: Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA