Jazz Circus Collective

Van sophisticated Jazz tot “stumping beats’, van diner tot dans. De Jazz Circus Collective DJ’s zijn uniek en een genot op op te dansen tijdens een festival, feest of wanneer de voetjes van de vloer mogen. Met ieder meer dan 25 jaar ervaring ieder brengen ze ieder event tot een feest.

De Jazz Circus Collective DJ’s weten op ieder moment een muzikale-, en sfeervolle ‘warme deken’ te brengen. Het Jazz Circus Collective zet altijd een stapje extra, en laten we, met regelmaat, het zweet van het hoofd rollen dankzij de opzwepende muziek.

Iedere DJ heeft ruim 25 jaar ervaring. Van Blue Note clubsessies tot de NSJ official Afterparty, het Nederlandse (Jazz)festival circuit, Paleis Soestdijk of een gemaskerd bal tijdens Oudjaar in Venetie. Daarnaast het Nederlandse clubcircuit waaronder o.a. Melkweg, Paradiso en diverse studenten/societeiten. Met veel plezier mochten we er met succes, een geweldige sfeer brengen met tevreden gezichten.

Naast dat het Jazz Circus Collective over ruim repertoire beschikt, zijn alle Jazz Circus Collective DJ’s ervaren in het samenwerken met tal van gastmuzikanten. Dit voor nog meer ‘live’ beleving! Laat u adviseren voor de perfecte mix.

DJ & Live Musicians
De Jazzy DJ’s kunnen gecombineerd worden met o.a. een Jazz zanger(es), saxofonist, percussionist, fluitist en zelfs funk dansers voor de ultieme Jazz-ervaring!

Opdrachtgevers van Jazz Circus Collective:
Norst Sea Jazz, Breda Jazz Festival, Amersfoort Jazz Festival, Delft Jazz Festival, ING, Rabobank, CS Rotterdam, 24-uur Cultuur, Paleis Soestdijk, Koninklijke Roei en Zeilvereniging De Maas, Sociëteit de Kring, Zomerfair Olaertsduyn, Sociëteit Shops, 100 Jaar Furiade, Melkweg, Effenaar, American Hotel, Hilton Hotel, Paleis Soestdijk.

Video’s

Jazz Circus Collective boeken?

Wil je Jazz Circus Collective boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Jazz Circus Collective boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.195,-

  • Bezetting: Vanaf 2 personen
  • Genre: Jazz, Funk
  • Speeltijd: 1 x 4 uren
  • Optioneel: Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA