John de Bever

John de Bever’s volkshit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heeft inmiddels de Platina status en een BUMA NL Award behaald!

‘John de Bever’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. ‘Johnny’ scoorde een hit met ‘Als ik later eens trouw’, maakte diverse platen en was kind ster in ‘Op Volle Toeren’. Ruim 30 jaar later is ‘Vader Abraham’ te zien in de videoclip ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ die door John de Bever opnieuw is uitgebracht.

In 1997 wordt John de Bever in Brazilië uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. Hij speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Zijn grote muzikale doorbraak is in 2015. De volkshit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heeft inmiddels de Platina status en een BUMA NL Award behaald. Ook is deze track het lijflied van de Oranje Vrouwen.

John de Bever maakt in zijn rijke carrière duetten met Corry Konings, Marianne Weber, Jan Smit, Koos Alberts, Anny Schilder en vele anderen. In oktober wordt het duet ‘Vrienden Voor Het Leven’ van ‘De Bevers’ uitgebracht.

Zijn realityserie ‘De Bevers’ die hij maakt met Kees Stevens (RTL5) is een groot succes en wordt in 2022 genomineerd voor de ‘Gouden Televizier-Ring’. Inmiddels zijn er vier seizoenen gemaakt. En kan een vervolgseizoen niet uitblijven

De Bevers staan in het najaar van 2023 twee keer in een uitverkocht AHOY! Ook is de de show ‘De Bevers Vieren Kerst in Ahoy‘ op 15 december 2024 binnen enkele weken uitverkocht en wordt er begin december een tweede show aangekondigd (14 december)!

Vanaf januari zijn de partners in crime te zien met hun eigen show ‘De Bevers Dichtbij’ in de Nederlandse Theaters. Na tien succesvolle Fanreizen naar Spanje wordt er begin juni een Fanreis naar Curaçao georganiseerd!

Video’s

John de Bever boeken?

Wil je John de Bever boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

John de Bever boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 4.495,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA