Hans Klok

Illusionist Hans Klok is een artiest van wereldformaat en behoeft geen verdere uitleg …

Na in Las Vegas met Pamela Anderson gewerkt te hebben, te gast te zijn geweest in televisieshows over de hele wereld en in bijna alle theaters te hebben gestaan, presenteert hij avond na avond zijn show voor volle zalen. Hij bewijst keer op keer de best in zijn vak te zijn.

Zijn carrière is begonnen, net als veel andere goochelaars, met een goocheldoos die hij voor zijn 10e verjaardag kreeg. Na een tijdje goed oefenen en optreden voor familie en vrienden, werd Hans Klok Nederlands en Europees Jeugdkampioen goochelen en won hij de ‘Wenegini Prijs’. In Nederland kwam zijn definitieve doorbraak dankzij zijn theatershow in attractiepark Duinrell en zijn gastoptreden in de André van Duin Revue in 1993. Hierop volgen optredens in de ‘Dinershow’ van Frank Wentink, Nationale en Internationale televisieprogramma’s (o.a. The World’s Greatest Magic) en zijn eigen theatershows.

Begin 2002 overlijdt Klaas Klok, de vader van Hans. Hij was de stuwende kracht achter het bedrijf van Hans Klok.
In de zomer van 2002 is illusionist Hans Klok te zien in het nieuwe Efteling Theater. Dit wordt gevolgd door een Europees tournee met zijn show ‘History of Magic’. Hierop volgen gesprekken met producent Joop van den Ende. In 2006 wordt Stage Entertainment Magic opgericht en in 2007 staat goochelaar en illusionist Hans Klok een half jaar in Planet Hollywood in Las Vegas met zijn show ‘The Beauty of Magic’, waarin Pamela Anderson hem assisteert. Eind 2005 tovert Hans, tijdens de loting van het WK voetbal de wereldbeker tevoorschijn, wat uitgezonder werd over de hele wereld.

Dankzij Stardust Circus International, het productiebedrijf van Henk van der Meijden en Monica Strotmann, produceert de snelste illusionist van de wereld verschillende shows: Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini. Met deze show reist Hans Klok langs de grote theaters in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.
The Houdini Experience draaide in The Peacock Theatre op het Londense West End. Ook verbreekt zijn eigen wereldrecord in het Franse televisieprogramma Le Plus Grand Cabaret du Monde, maar liefst met 15 illusies in 5 minuten.
In 2014 wordt hij uitgenodigd door Prinses Stephanie, om als eerste illusionist ooit deel te nemen aan het Circus Festival van Monte Carlo. De bekroning krijgt hij als hij de Zilveren Clown wint. Een geweldige eer voor Hans Klok.
In augustus 2014 ging The New Houdini voor de laatste keer op tour door Nederland. In december van dat jaar trad Hans op in zijn eigen ‘Illusionen Palast’ in Hannover. De show werd hier zo goed ontvangen, dat The New Houdini vervolgens ook op tournee ging door de rest van het land.

In 2016 was het tijd voor een spectaculair, nieuwe show: Hans Klok’s House of Horror. Deze show ging in augustus 2016 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam in première. De show werd omarmd door pers en publiek. Het AD roept de show uit de Top 3 beste shows van 2016. In 2017 zal de show terugkeren in de Nederlandse theaters en zal ook op tour gaan door Duitsland en Oostenrijk. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hans Klok treedt, naast zijn eigen theatershows, uiteraard ook nog op tijdens evenementen, bijeenkomsten, feesten en partijen. Hij heeft een kleine show, waarin hij met één assistente de meest wonderlijke illusies in een rap tempo, op hippe muziek en ijzersterk neer zet. Daarnaast heeft hij zijn grote show met zijn Diva’s of Magic, welke uit te breiden is met dansers en speciale effecten.

Video’s

Wat kost Hans Klok?

De prijs van Hans Klok begint bij € 12.500,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht en een podium bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Hans Klok boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Hans Klok. Wil je Hans Klok boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte magic act en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 12.500,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 personen
  • Speeltijd: Vanaf 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Langere show

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA