De Corona’s

De Corona’s Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek!

De Coronas zijn een interactieve muziekbeleving met als voornaamste instrument het publiek.
Geef je muzikale wensen vanuit de zaal door via een ouderwetse telefoon op ons balkonnetje of digitaal via onze gloednieuwe app. We make your wish come true!

De Coronas zijn zeker geen gewone feesten en partijen band, nee een levende juke box, die werkelijk alles dat aangevraagd wordt, ook daadwerkelijk kan spelen. Maar dan vol vuur en met een flinke dosis humor, soms theatraal maar altijd dansbaar. Want dat kunnen ze: een feest opzwepen en het publiek meenemen in een onvergetelijk muzikaal avontuur. Met steeds weer een onverwachte wending.

Een optreden van De Corona’s is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband De Corona’s boeken?

Wil je Coverband De Corona’s boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

De Corona’s boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 6.450,-

  • Bezetting: 7 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA