BOOMERANG

Zes jonge en gedreven performers, waaronder een creatieve DJ (!), een geweldige zanger en prachtige zangeres brengen een spetterende show!

Boomerang zet een waanzinnige show neer en weet ieder evenement tot een groot feest te maken! Ze spelen de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor.

Onlangs heeft Boomerang een spectaculaire nieuwe look gekregen: een strakke, witte podiumopstelling met led-trappen, ledscreen en te gekke lichtshow! En voor wie nóg meer wil, is de nieuwe show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie, extra grote LED-wall en een special FX pakket (met CO2 & flames) voor een unieke feest.

Boomerang zorgt voor een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. Zelf zeggen ze: ‘We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto – Throw The Best Party Of Your Life – nemen we zeer letterlijk!’

Een optreden van Boomerang is ook uit te breiden met een blazerssectie en/of allround DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

6 personen

Genre

Pop, Rock, Dance, Top 40

Speelduur

3 x 45 minuten

Optioneel

Geluidstechniek
Blazerssectie
Allround DJ

VRAAG OFFERTE AAN