BEETHOVEN LEGENDS

De grondleggers van topband Beethoven presenteren: Beethoven Legends!

De muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor elk evenement.

Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend! Ze wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics.

Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, Beethoven Legends weet hoe ze een feest tot een succes moeten maken!

Een optreden van Beethoven Legends is ook uit te breiden met een allround DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

5 personen

Genre

Pop, Dance, Danceclassics, Top 40

Speelduur

3 x 45 minuten

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ

VRAAG OFFERTE AAN