Reviews

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Wij doen ons werk met maar één doel: jou blij maken met een zorgeloos en onvergetelijk feest.

Daarom zijn we er ook zo trots op dat klanten ons waarderen met een gemiddelde van 4,9 van 5 sterren!

Zelf een review schrijven? Dat kan via deze link.

  • 5 star review  Voor ons huwelijk op 27 mei 2017 hadden we van iemand anders gehoord dat de band Soulbeach echt een feestje compleet kan maken. En Jahoor ... het feestje was geweldig!! Wat een geweldige band. Heel afwisselende muziek en het dak ging eraf ! Super! Dankjewel soulbeach. Groetjes van Jeroen en Anja de Groot

    Anja Fibbe Avatar Anja Fibbe
    11 July 2017

    positive review  Inmiddels meerdere feestjes gehad met Soul Beach en uiteindelijk een zelf georganiseerd met hen: goede communicatie, netje op tijd en óók met een vervangende zanger ivm ouderschapsverlof van de lead-zanger een garantie voor een KNALLEND feest!! Het was echt tegek, van begin tot eind heeft iedereen staan dansen. Hun DJ is perfect op hun ingespeeld zodat overgang van sets soepel verloopt! Bedankt!

    Marjolein Hover Avatar Marjolein Hover
    15 September 2019

    5 star review  Feestje? Soulbeach! Voor een mooi huwelijk in januari van dit jaar hadden wij, @artistenplanning , @soulbeach geboekt voor het huwelijksfeest. Vanaf de 1e minuut was het feest! Een speciaal nummer, gezongen door de dochter van het bruidspaar en onder begeleiding van de band, was ook geen probleem voor de mannen. Het was een bijzondere dag, mooie podium Setup, goed geluid en een niet te vergeten feest!

    Erik Meijers Avatar Erik Meijers
    1 May 2017

    positive review  Alles tot in de puntjes geregeld. Flexibel en betrouwbare opstelling. Goed transparant contact. Onze bruiloft had een prachtige afsluiting dankzij Soulbeach. Boek je band via Entertainment Agency en je weet zeker dat het goed komt!

    Thomas Wassenaar Avatar Thomas Wassenaar
    7 September 2018

    5 star review  Ons getrouwde leven begon op 2 juni jl met een fantastisch optreden van Soulbeach. Het contact met Ruben voorafgaand aan de grote dag verliep soepel, hij reageerde snel op onze vragen en dacht mee waar nodig. We trouwen maar 1 keer, maar voor andere feesten doen we graag weer zaken met Entertainment Agency! 🙂

    Debbie Marijnus Melchers Avatar Debbie Marijnus Melchers
    9 August 2016

    positive review  Hoi Ruben, Graag willen we jou/jullie dank zeggen voor jullie bijdrage aan ons 40-jarig huwelijksfeest. Het is een werkelijk onvergetelijke avond geworden mede dankzij SoulBeach! Nog steeds krijgen we berichtjes en mailtjes over hoe geweldig men het feest en de band vond. Gelukkig hebben we nog wat foto’s en filmpjes door deze en gene gemaakt die ons weer terugvoeren naar die memorabele avond. Dank Ruben!! Jos en Marlies

    Jos Lustberg Avatar Jos Lustberg
    29 August 2019
  • 5 star review  Ik heb Soulbeach onlangs ingehuurd en kan de band bij iedereen aanraden. Het is erg makkelijk schakelen vooraf en ze speelde die avond fantastisch. De gasten waren ook erg te spreken over de muziek en sfeer!

    Kelly Heij Avatar Kelly Heij
    5 April 2018

    positive review  Via EA hebben wij Soulbeach coverband geboekt voor onze bruiloft. Van het begin tot het einde hebben wij leuk contact gehad met Ruben van EA. Wij zijn nogal kieskeurig en hebben veel bandjes bekeken tot wij uiteindelijk hier terecht kwamen. Ruben reageerde snel op al onze vragen en zelfs een rock-verzoeknummertje voor het bruidspaar was geen probleem. Ook een optreden van een paar van de gasten was zo geregeld. De band heeft een zeer professionele en strakke uitstraling. De muziek die zij spelen is leuk voor alle leeftijden. Ze krijgen het voor elkaar om iedereen te laten dansen, van jouw oma tot jouw puberende neefje en zelfs die oom die nooit dans, gaat toch stiekem een klein beetje de heupen bewegen. De bandleden zijn trouwens ook een lust voor het oog en hebben menig harten doel smelten op onze bruiloft.

    Nessie BaaSch Avatar Nessie BaaSch
    22 October 2018

    5 star review  Na Soulbeach op een bedrijfsfeest te hebben zien en horen knallen wisten we meteen dat we hen ook heel graag als band p onze bruiloft wilden. Zo gedaan.. en het was echt een avond om nooit te vergeten! En via Ruben was het allemaal top geregeld!

    Bianca Tacx-Willems Avatar Bianca Tacx-Willems
    26 June 2018

    positive review  Op 25/08/2018 zijn we getrouwd. Voor ons feest wilde wij graag een band. Al snel kwamen we via via Soulbeach op het oog. Na wat contact heen en weer en twee optredens die we hebben bekeken, wisten we het zeker! Wij wilde een knalfeest, en met deze band zouden we een knalfeest krijgen! Niets was minder waar! Vanaf moment 1 dat ze begonnen met spelen tot hun laatste nummer ging het dak eraf! De band heeft ons feest feilloos aangevoeld en voor een onvergetelijke avond gezorgd. De dagen na ons feest hebben we van bijna iedereen te horen gekregen dat de band op ons feest echt fantastisch was! Meer dan terecht, we kunnen deze band dan ook echt aan iedereen aanbevelen! Soulbeach coverband bedankt! Het was onvergetelijk!

    Sjoerd Gerretsen Avatar Sjoerd Gerretsen
    28 August 2018

    positive review  We hadden voor onze bruiloft SoulBeach geboekt. De communicatie was duidelijk en ze waren flexibel. Zo besloten we last minute om het tijdschema aan te passen en dit was prima. Het feest zelf was fantastisch. Vanaf de eerste noot van SoulBeach stond iedereen te springen en dit bleef zo tot het einde. Ze maakten er echt een feest van. Van meerdere gasten na het feest berichten ontvangen dat het een legendarische avond was! Soulbeach zou ik dus zeker aanbevelen!!

    Esther Nieuwenhuizen Avatar Esther Nieuwenhuizen
    23 May 2019

    5 star review  1 dag na het huwelijksaanzoek in Thailand direct contact gezocht met Ruben of zij op trouwdatum beschikbaar waren. Want over 1 ding waren we allang uit, Soulbeach moest op onze bruiloft komen spelen! Vanuit Curacao kregen we dan ook vrij snel een mail terug van Ruben, vol enthousiasme en met het belangrijkste antwoord dat ze beschikbaar waren op 1 september. In de voorbereidingen tot de bruiloft ook zulk fijn contact gehad. Er werd voor ons speciaal een openingsnummer ingestudeerd, want deze stond niet op de playlist. Op de bruiloft hebben we helemaal niets meegekregen van het opbouwen. Vanaf het moment dat ze begonnen met spelen tot het einde van het feest is het 1 groot feest geweest! DJ Psiertje die Ruben heeft aanbevolen en ook voor ons geboekt heeft, sloot perfect aan op Soulbeach. Iedereen was blij en iedereen praat er nu nog steeds over!

    Britt Soet Avatar Britt Soet
    7 October 2017
  • 5 star review  Zaterdag 16 september 2017 hadden we een KNALFEEST! Via Entertainment Agency (Ruben) hadden we gehoord dat Session een topband voor ons feest zou zijn en dat is gebleken ook! We hadden een gave lichtshow- waanzinnig goede muzikanten en super enthousiaste zangeressen en zanger. Van tevoren hadden we via Ruben alles goed doorgenomen, waardoor het alleen nog maar kon slagen. Ons publiek- vrachtwagenchauffeur- vonden het helemaal gaaf en hebben dus ruim genoten. Bovenstaand is voor herhaling vatbaar!

    Dennis Roijers Avatar Dennis Roijers
    19 September 2017

    positive review  Contact met Ruben was prettig, afspraken primas nagekomen en een geweldige feestavond met STOOT!

    Rein Souwerbren Avatar Rein Souwerbren
    28 June 2019

    3 star review  Voor de derde keer Koningsdag georganiseerd op ons plein Het Vierkant in Lisse. Professionele aanpak, soepel en flexibel contact en oog voor details. Ik zou zeggen op naar 2017.

    Ton Freriks Avatar Ton Freriks
    4 August 2016

    positive review  Via Ruben van EA hebben wij Cherry & the Sugerstuds geboekt voor ons jaarlijks afdelingsfeest. Wat een top band! Garantie voor een goed feest! Contact vooraf met Ruben verliep perfect, snel antwoord en hij dacht goed met ons mee. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt!

    Belinda Dubbeldam Avatar Belinda Dubbeldam
    12 December 2018

    positive review  Entertainment Agency is de sleutel om van je feest een absoluut topfeest te maken. Nadat we Ruben hadden uitgelegd wat onze wensen waren, kwamen er gelijk een aantal suggesties, gevolgd door een dag later nog meer serieuze opties. Professionele en heldere communicatie, contract tekenen via beveiligde mail, heldere afspraken EN: de muziek werd precies wat we zochten! Dank je wel Ruben Bandstra hartelijke groeten van Ingrid en Jeroen

    Jeroen Schulte Avatar Jeroen Schulte
    17 September 2019

    positive review  Fantastische avond gehad dankzij de mega energizing Allstars! Aaaaaanrader!! Thanks ook aan Ruben met het vooraf meedenken en fijne contact. ????

    Emma Van Weele Avatar Emma Van Weele
    18 May 2019
  • 5 star review  Top service!

    Gertjan Bosman Avatar Gertjan Bosman
    2 August 2016

    5 star review  Vorige week heeft Soulbeach een fantastisch optreden gegeven voor Hotel Credible tijdens de nijmeegse vierdaagse. Bedankt voor het prettige contact voorafgaand aan het optreden en de flexibiliteit i.v.m. opbouw enz.

    Loes de Kort Avatar Loes de Kort
    25 July 2017

    5 star review  Wij zochten voor ons personeelsfeest een spetterende band en kwamen uit op Soulbeach. Als je op zoek bent naar een band die je feest compleet maakt, boek dan Soulbeach! Ze zijn ontzettend goed, enthousiast en ook nog een leuk om naar te kijken :). De boeking vond plaats via Entertainment Agency. We hadden contact met Ruben en hij was zeer behulpzaam in het maken van de juiste keuze. Wanneer er vragen zijn beantwoord hij deze vrijwel direct. Kortom, wanneer er weer een spetterend feest georganiseerd moet worden, neem ik weer contact op met Ruben van EA, om dit feest tot hét feest van dat jaar te maken. Bedankt!

    Sanne Schaap Avatar Sanne Schaap
    11 July 2017

    positive review  Helemaal super!!! Voor onze bruiloft zijn we via Ruben in contact gekomen met de band The Mad Donna's. Wat een toppers zeg, het feest knalde het dak er vanaf! Ontzettend blij dat we het op deze manier geregeld hebben, want we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken!

    Annemarie Westerbeek Avatar Annemarie Westerbeek
    29 August 2018

    positive review  Afgelopen weekend heeft Mike's Pianoshow een geweldig feestje voor ons verzorgd! Hij voelt de sfeer en doelgroep goed aan en zet elk verzoeknummer op een goede manier in. Zeker in combinatie met de saxofonist en drummer een echte aanrader voor een geslaagd feestje! Ruben wederom bedankt voor de tip en goede organisatie!

    Sabine Zijderlaan Avatar Sabine Zijderlaan
    12 September 2019

    5 star review  Voor onze bruiloft, 26 augustus 2016, heeft Soulbeach voor een waanzinnig feest gezorgd. Echt een topband en aanrader voor wij op zoek is naar een goede band voor zijn of haar feest. Het contact vooraf is verlopen met Ruben van Entertainment Agency en tevens drummer van de band Soulbeach. Ruben denkt goed met je mee, neemt alle tijd om tot in detail uit te leggen wat Entertainment Agency kan bieden. Toen wij bij een openbaar optreden zijn gaan kijken heeft Ruben in hun pauze ook nog de tijd genomen om wat zaken door te spreken. Overal was het voor ons een zeer prettige ervaring en mochten wij in de toekomst nog op zoek zijn naar entertainment kloppen we zeker nog een keer aan bij Ruben.

    Michel Schrama Avatar Michel Schrama
    31 August 2016
  • positive review  Wij hadden Soulbeach al een keer eerder gezien en wat een feest was dat! Wij twijfelde geen moment om Soulbeach ook voor onze bruiloft te boeken en het werd wederom een top feest! Contact met Ruben van Entertainment Agency verliep erg goed en geen vraag was teveel. Ruben dacht goed mee ook voor een aanvullende DJ. Heren nogmaals bedankt!

    Mark Hover Avatar Mark Hover
    22 August 2018

    5 star review  Tijdens ons bedrijfsfeest Summer BBQ gaf de band Allstars Coverband een geweldig optreden. Heerlijke dansmuziek. Echt een aanrader. Prettige samenwerking met Ruben van Entertainment Agency.

    Annette Eijsackers Avatar Annette Eijsackers
    5 July 2018

    5 star review  Voor de vriendin van mijn werkgever een feest georganiseerd en op advies van Ruben van Entertainment Agency de band The Tour geboekt! Wat een geweldige keuze, ze zijn echt super! Als we vragen hadden konden we bij Ruben terecht en hij regelde alles. Bij een volgend feestje schakelen we zeker Entertainment Agency weer in.

    Karin de Bruijn Avatar Karin de Bruijn
    1 November 2016

    positive review  Na een optreden tijdens Koningsnach 2016 wilde mijn man Soul Beach op de bruiloft. In september 2019 was het zo ver. Hoewel de locatie niet ideaal was, heeft Soul Beach voor een knalfeest gezorgd. Onze gasten waren laaiend enthousiast en we hebben een heerlijke avond gehad. DJ Tom sloot goed aan en heeft uitstekend rekening gehouden met onze wensen. Jammer dat Mark er niet bij kon zijn, maar Tom Schraven heeft zijn plek goed ingevuld. Het contact met Ruben was snel, duidelijk en toegankelijk. Een klein minpuntje: er is toch een André Hazes langsgekomen ????.

    Leonie Van der Kolk Avatar Leonie Van der Kolk
    19 September 2019

    positive review  Hi Soulbeach-crew! Wij willen jullie nogmaals onwijs bedanken voor de MEGA gave show welke jullie hebben neergezet op onze bruiloft ????. Wij zijn van mening dat jullie het grootste aandeel hebben gehad in hét maken van het feest op onze bruiloft, waarvoor onze complimenten! Vanaf het moment dat jullie het eerste nummer in hadden gezet, ging bij iedereen de party-modus aan. Zelfs onze ooms, welke normaal absoluut niet op de dansvloer te bekennen zijn, hebben de hele avond gedanst 😉 We hebben onwijs genoten en weten jullie te vinden als we in de toekomst nog eens een groot feest geven. Liefs Sander & Babs

    Sander van Kaathoven Avatar Sander van Kaathoven
    21 August 2019

    4 star review  Voor een bruiloft de band Allstars geboekt, zowel een akoestische set na de huwelijksceremonie als 2 lange sets tijdens de feestavond. Ook een Dj bij geboekt die de rest van de avond vulde. En niet te vergeten de techniek. Het bruidspaar was super blij en heeft een geweldige dag en avond gehad. Ruben bedankt voor de hulp. Groeten, Claudia - CEO Evenementen Organisatie

    Claudia Hoogmoed Avatar Claudia Hoogmoed
    7 June 2018
  • 5 star review  Soulbeach heeft ons bedrijfsfeest onvergetelijk gemaakt! Ondanks dat we al vroeg begonnen (19:00) wisten zij meteen iedereen op de dansvloer te krijgen. Met een internationaal gezelschap hebben we de opvolgende 2,5 uur mogen genieten van de meest uiteenlopende hits. Het contact met Ruben voorafgaande aan het evenement verliep vlekkeloos. Soulbeach is echt een aanrader voor iedereen die een knalfeest wil neerzetten! Bedankt guys!!

    Eline Post Avatar Eline Post
    23 January 2017

    5 star review  Via EA hebben we afgelopen mei de band All Stars voor onze bruiloft geboekt. De band was top! Iedereen ging helemaal uit z'n dak. Het contact met Ruben was super. Alles was heel duidelijk en omdat wij twijfelden over de band, mochten we een repetitie sessie van de band bijwonen. Al onze vragen werden goed en snel beantwoord en er werd rekening gehouden met onze wensen. Ontzettend bedankt!

    Daisy Mok Avatar Daisy Mok
    9 July 2017

    positive review  Een fantastisch bruiloftsfeest gehad, mede dankzij Soulbeach! Wat vonden wij het super gaaf en wat heeft Soulbeach er een knalfeest van gemaakt! We hebben ook van onze gasten hele leuke reacties gekregen over hoe goed ze jullie vonden spelen en iedereen heeft ervan genoten. Vanaf de openingsdans was het meteen raak en zo hadden wij het ook gehoopt! Ook de DJ die de pauzes verzorgde was top! Vooraf goede communicatie gehad met Ruben over alle details, opbouw, programma etc. Heel fijn dat hij meedenkt en zorgt dat alles netjes verloopt! Zeker een aanrader voor een knallende afsluiter van je bruiloft! Wij zullen het in ieder geval nooit meer vergeten 🙂

    Frederik Weerdesteijn Avatar Frederik Weerdesteijn
    10 June 2019

    5 star review  Een ding wist ik altijd al zeker, als we trouwen dan willen we soule beach ! Zo gezegd zo gedaan, gemaild en na snel en goed contact de datum vast gelegd. Altijd contact mogelijk en de avond kon niet beter. het was een fantastische dag en avond ,mede ook dankzij de super band en hoe alles geregeld was!!! Niks anders dan tevreden !!!

    Esther Arkesteijn Avatar Esther Arkesteijn
    31 March 2018

    5 star review  Op 7 oktober 2016 stond Soulbeach op onze bruiloft te knallen! Ontzettend genoten en zeker aan te raden! Met wat muzikanten in de zaal was Soulbeach wel te porren voor een duetje en een korte uitbreiding van de band. Super tof dat ze zo flexibel waren maar vooral dat iedereen het een geweldig feest vond mede dankzij de mannen!! Thanks Ruben voor de goede organisatie en bedankt Soulbeach voor de onvergetelijke avond!

    Yvette Smit - Duijndam Avatar Yvette Smit - Duijndam
    3 April 2017

    5 star review  Dank Ruben voor je goede advies over het vinden van een passende band voor ons huwelijk en je begeleiding over de organisatie. Het zijn voor ons geen dagelijkse zaken en je wist ons uitstekend te begeleiden. All Stars heeft er vervolgens op de avond zelf een knalfeest van gemaakt. Kon niet beter!

    Steven De Jong Avatar Steven De Jong
    22 August 2018
  • 5 star review  Bedankt voor de hele fijne samenwerking in de aanloop naar de avond toe. Veel enthousiasme gecombineerd met duidelijkheid het zette de toon voor het optreden van SoulBeach ; helemaal geweldig een absolute aanrader!

    Eva Arends Avatar Eva Arends
    3 August 2016

    5 star review  Begin juni hebben wij SoulBeach geboekt voor onze bruiloft. Vanaf het eerste moment dat ze begonnen te spelen hebben we hier geen spijt van gehad. In combinatie met de DJ's was het één groot feest en is de vloer niet leeg geweest. Bedankt voor de geweldige avond

    Ron Kuipers Avatar Ron Kuipers
    13 July 2017

    positive review  Via Entertainment Agency hebben wij voor ons 25 jarig jubileum de band Soulbeach geboekt. Mede door deze band is dit een onvergetelijke avond geworden. ????

    Rob Schaap Avatar Rob Schaap
    6 September 2018

    positive review  Soulbeach heeft echt voor een fantastische feestavond op onze bruiloft gezorgd! Niet alleen ziet het er indrukwekkend uit, het klinkt ook nog eens fantastisch. Van begin tot het eind ging het dak eraf en we hebben veel complimenten van onze gasten gekregen over hoe tof ze de band vonden. Zeker de combinatie met DJ (Michiel) werkte super goed en zorgde ervoor dat de hele avond een groot feest was. Nogmaals bedankt!

    Luuk Cummins Avatar Luuk Cummins
    4 October 2019

    5 star review  Het contact met Ruben vooraf was uitstekend. Geen e-mail was te veel. Ruben reageerde snel en adequaat. Op onze trouwdag zelf was Soulbeach fantastisch! Van jong tot oud stond op de dansvloer. Zeker een aanrader!

    Veerle Van Den Bogaard Avatar Veerle Van Den Bogaard
    31 July 2018

    5 star review  Familiedagen op de voetbalvereniging VV Katwijk TOP geregeld! Op naar volgend jaar! Gr Greet.

    Henk van den Bosch Avatar Henk van den Bosch
    3 August 2016
  • 5 star review  Topper !

    Michiel Kuiper Avatar Michiel Kuiper
    9 March 2017

    5 star review  Ik heb Entertainment Agency ingeschakeld voor het regelen van een band op een bedrijfsfeest die wij mochten organiseren. Ik heb gedurende het boekingsproces uitstekend contact gehad met Ruben die alles tot in de puntjes voor me heeft geregeld. Wij kijken terug op een meer dan geslaagde avond en kunnen iedereen de band SoulBeach aanraden. Klasse!!!

    Ruud Nieuwmans Avatar Ruud Nieuwmans
    23 January 2017

    5 star review  Super geregeld allemaal!

    Timothy Wesselius Avatar Timothy Wesselius
    13 December 2016

    5 star review  Soulbeach geboekt via Ruben, top huwelijksfeest geworden, goede sfeer, perfecte voorbereiding, knalfeest geworden, wat een energie!!, krijgen na 6 weken nog iedere dag complimenten van onze gasten en van mensen die ervan gehoord hebben, band vol passie en energie, absolute aanrader!!

    Rob Onderwater Avatar Rob Onderwater
    3 July 2017

    positive review  TROTS!! Voor de feestavond van onze bruiloft wilden wij heel graag een band. De live muziek en de interactie met het publiek geeft namelijk een bijzondere sfeer. Wij hadden onze zinnen gezet op de band Soulbeach en kwamen zodoende in contact met Ruben van Entertainment Agency. Nadat wij aan Ruben onze twijfels hadden aangegeven of de feestlocatie wel voldoende ruimte had voor zo een 'relatief grote band' dacht hij gelijk mee. Ruben stelde voor om samen de locatie te bekijken en aldaar de mogelijkheden te bespreken. Toch bleek de locatie wel te krap voor een dergelijke band. Ruben hield vol en bleef meedenken in een goed alternatief. Uiteindelijk kwamen we op advies van Ruben in contact met de band TROTS. Een band van 4 mannen die allen geweldig muziek kunnen maken en een zuiver toontje kunnen zingen! Wij kunnen nu dan ook terugkijken op een geweldige feestavond met een top band! Vol lof over de inzet, geduld en expertise van Ruben, Entertainment Agency. Groetjes Wesley en Mariska

    Mariska Guijt Avatar Mariska Guijt
    30 August 2019

    positive review  Voor ons huwelijk waren we op zoek naar goede band voor ons feest en dankzij Ruben was dat zo geregeld (ook relatief last minute nog)! Complimenten voor jou Ruben: altijd bereikbaar, vlotte reactiesnelheid en op een prettige manier meedenken - top! Voor wat betreft de band, ook absoluut complimenten: The Rich and Famous hebben op 29 juni echt een waanzinnig optreden neergezet, voelden de sfeer perfect aan en kregen vanaf start tot einde de volle zaal mee in hun energie, een optreden waar door alle gasten nog altijd over wordt gesproken! Nogmaals dank Ruben!

    Thijs Harperink Avatar Thijs Harperink
    4 August 2019
  • positive review  Hoi hoi, Wegens omstandigheden moesten twee maanden vóór ons feest nog op zoek naar een andere band. In contact gekomen met Ruben, en op een hele prettige duidelijke manier gecommuniceerd. Coverband Allstars heeft ons feest op een zeer enthousiaste en swingende manier tot een topfeest gemaakt. Het was echt gewéldig, topartiesten zijn het!! Niets dan lovende woorden. Heel veel dank aan Ruben en de band voor het zó laten slagen van ons feest. Wij kijken er op een hele fijne manier op terug. Gr. Arijan en Ingrid

    Ingrid Raaijmakers Avatar Ingrid Raaijmakers
    11 September 2019

    positive review  Voor onze bruiloft afgelopen 21 december hebben wij een knal feest gehad door de band Allstars. dit alles te danken aan de goede hulp en communicatie van Ruben! alle gasten op onze bruiloft vonden het geweldig en blijven erover praten. bedankt voor het onvergetelijk maken van onze dag ❤

    Chantal van der Plas-Heemskerk Avatar Chantal van der Plas-Heemskerk
    31 December 2018

    5 star review  Via Ruben hebben wij Kim de Boer geboekt voor ons huwelijk. Ruben heeft ons ontzettend goed geholpen een prima artiest te vinden. Geen moeite te veel. Kim de Boer bleek een prima keuze. Wat een goede zangeres! Als we ooit weer een feest geven dan is EA voor ons het eerste aanspreekpunt. Ruben, heel erg bedankt voor je goede begeleiding en zorgen. Het was super! Groetjes Wendy & Peter.

    Peter Roeland Avatar Peter Roeland
    18 June 2017

    positive review  Op 12 juli heeft Cherry & the Sugarstuds gespeeld op ons trouwfeest. Het was echt fantastisch! Iedereen ging helemaal los. We krijgen nog steeds reacties van onze gasten dat ze het een geweldig feest vonden en de band echt echt echt top was. Ruben van Entertainment Agency heeft ons de band aanbevolen, waarvoor heel veel dank ! Het contact met Ruben hebben we erg prettig gevonden. Snelle reacties, behulpzaam, met ons mee denken. Konden we ons niet beter wensen.

    Samantha van de Rovaart - Heijden Avatar Samantha van de Rovaart - Heijden
    11 August 2019

    4 star review  Goede service, vaak snelle reactie en professionele aanpak.

    Emma Sophie Molenaar Avatar Emma Sophie Molenaar
    21 September 2016

    positive review  Allstars voor onze 25 jarige bruiloft geboekt via Ruben, top avond met top band en volle dansvloer. Sfeer en geluid was super Ook DJ Bob bij geboekt die naadloos op de band aansloot en de vloer vol hield. Alles perfect geregeld, Ruben bedankt!!

    Paul Verkleij Avatar Paul Verkleij
    25 August 2018
  • positive review  Zeer geslaagd feest, mede dankzij All Stars. Fantastisch leuke band, perfect repertoire, uitstekend passend bij de doegroep. De sound, geluid en akoestiek was uitstekend en ook de opbouw van de show was zeer professioneel. Daarbij nog de uitstekende saxofoniste, klasse! Een band om aan te bevelen! Zeer bedankt namens Kiwanis Sittard! Mvg Roel Paulus

    Esther Maalsté Avatar Esther Maalsté
    27 March 2019

    positive review  De band Soulbeach hebben wij geboekt voor ons personeelsfeest. Het was een super feestje met veel herkenbare hits voor een brede doelgroep. De reacties van collega's waren erg positief. Ruben en natuurlijk de band, bedankt ????!

    Efke van Teeffelen Avatar Efke van Teeffelen
    30 August 2018

    positive review  Super meegedacht Ruben. Wat goed dat je op redelijk korte termijn nog een ontzettend leuke en enthousiaste band hebt kunnen contracteren die op 14 juni in Duitsland de voetjes van de WeTransfer medewerkers van de vloer gekregen heeft tijdens hun off site party!

    Monique de Bree Avatar Monique de Bree
    18 June 2019

    5 star review  De zoektocht naar een topband wat de sfeer weet te maken was niet makkelijk. Maar Ruben van Entertainment Agency dacht volledig met ons mee, gaf tips, en ons ook de ruimte hierin te beslissen. Dankzij Ruben hebben we een top band én top DJ gehad. De repertoire was op elkaar afgestemd, perfect. Cherry & the Sugarstuds is de band die wij hebben geboekt. Nog steeds krijgen we van onze gasten te horen wat een ongelooflijke topband dit is, en terecht!! Zij hadden gelijk de sfeer erin, muziek helemaal top en dansbaar, prachtstemmen, één en al feest! Ik zou ze iedereen aanraden en zo weer boeken. Ditzelfde geldt voor DJ Bob die we voor in de pauzes en na het optreden van de band hadden geboekt. We wilden dat het bruiloftsfeestje wat langer doorging, en dankzij Bob is dit zeker gelukt! Hij weet precies de timing voor het juiste nummer om de sfeer te maken. Cherry & the Sugarstuds, DJ Bob, en Ruben van EA, ontzettend bedankt! Dankzij jullie een onvergetelijk feestje gehad!

    Richard Klink Avatar Richard Klink
    26 May 2018

    5 star review  Voor een gala in Amsterdam had ik een spetterende band nodig en Soulbeach heeft deze verwachting helemaal waargemaakt. Het optreden was van begin tot eind een feestje! Iedereen ging los en er wordt nog steeds vol lof over gepraat. Naast het te gekke optreden, verliepen ook de praktische zaken en het contact met Ruben soepel. Altijd een snelle en enthousiaste reactie. Bedankt voor je bijdrage aan een prachtige avond Ruben! (:

    Imara Boeije Avatar Imara Boeije
    26 January 2018

    positive review  Via Ruben hebben we Kim de Boer geboekt. Met haar mooie stemgeluid en mooie pianobegeleiding gaf zij ons bedrijfsfeest een fantastisch muzikaal accent. Zeer sfeerverhogend!

    Barbara ten Berge Avatar Barbara ten Berge
    22 January 2019