Reviews

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Wij doen ons werk met maar één doel: jou blij maken met een zorgeloos en onvergetelijk feest.

Daarom zijn we er ook zo trots op dat klanten ons waarderen met een gemiddelde van 4,9 van 5 sterren!

Zelf een review schrijven? Dat kan via deze link.

  • 5 star review  Begin juni hebben wij SoulBeach geboekt voor onze bruiloft. Vanaf het eerste moment dat ze begonnen te spelen hebben we hier geen spijt van gehad. In combinatie met de DJ's was het één groot feest en is de vloer niet leeg geweest. Bedankt voor de geweldige avond

    thumb Ron Kuipers
    7/13/2017

    Wij hadden Soulbeach al een keer eerder gezien en wat een feest was dat! Wij twijfelde geen moment om Soulbeach ook voor onze bruiloft te boeken en het werd wederom een top feest! Contact met Ruben van Entertainment Agency verliep erg goed en geen vraag was teveel. Ruben dacht goed mee ook voor een aanvullende DJ. Heren nogmaals bedankt!

    thumb Mark Hover
    8/22/2018

    5 star review  De zoektocht naar een topband wat de sfeer weet te maken was niet makkelijk. Maar Ruben van Entertainment Agency dacht volledig met ons mee, gaf tips, en ons ook de ruimte hierin te beslissen. Dankzij Ruben hebben we een top band én top DJ gehad. De repertoire was op elkaar afgestemd, perfect. Cherry & the Sugarstuds is de band die wij hebben geboekt. Nog steeds krijgen we van onze gasten te horen wat een ongelooflijke topband dit is, en terecht!! Zij hadden gelijk de sfeer erin, muziek helemaal top en dansbaar, prachtstemmen, één en al feest! Ik zou ze iedereen aanraden en zo weer boeken. Ditzelfde geldt voor DJ Bob die we voor in de pauzes en na het optreden van de band hadden geboekt. We wilden dat het bruiloftsfeestje wat langer doorging, en dankzij Bob is dit zeker gelukt! Hij weet precies de timing voor het juiste nummer om de sfeer te maken. Cherry & the Sugarstuds, DJ Bob, en Ruben van EA, ontzettend bedankt! Dankzij jullie een onvergetelijk feestje gehad!

    thumb Richard Klink
    5/26/2018

    5 star review  Ik heb Soulbeach onlangs ingehuurd en kan de band bij iedereen aanraden. Het is erg makkelijk schakelen vooraf en ze speelde die avond fantastisch. De gasten waren ook erg te spreken over de muziek en sfeer!

    thumb Kelly Heij
    4/05/2018

    5 star review  Contact met EA/Ruben is echt super verlopen. Ruben wist precies in te spelen op onze wensen en op de avond zelf was het zo'n succes dat een nummertje extra spelen ook geen probleem was! Mega aanrader! Groetjes Marleen

    thumb Marleen van Rietschoten
    8/03/2016

    5 star review  Het optreden van Mike’s Pianoshow was de kers op de taart van onze huwelijksdag! Via Ruben een erg duidelijke vragenlijst gekregen die ons en de feestlocatie geholpen heeft met de voorbereidingen. Verder was alles super geregeld zodat wij en de ceremoniemeesters weinig omkijken hadden naar de muziek op het feest. Mike studeert de meest gekke verzoeken in en zorgt dat iedereen binnen de kortste keren op de dansvloer staat, echt super geregeld allemaal!

    thumb Rik Post
    10/22/2017
  • 5 star review  Wat een aanrader EA! Het contact met Ruben verliep heel goed; altijd snel reactie terug. Al voordat we onze bruiloft planden, wisten we welke band er moest komen spelen: Soulbeach verzorgde een waanzinnig optreden en zorgde voor precies de goede sfeer op de feestavond. Mensen praten er nog steeds over na.Tussen de sets door hadden we, ook via (en op aanraden van) Entertainment Agency, DJ Psiertje geboekt. Een hele enthousiaste meid, die naast fantastisch kan mixen, ook weet aan te voelen wat de avond op dat moment nodig heeft.Ruben, Soulbeach en DJ Psiertje; nogmaals bedankt!

    thumb Dennis Oostenrijk
    9/27/2017

    5 star review  Familiedagen op de voetbalvereniging VV Katwijk TOP geregeld! Op naar volgend jaar! Gr Greet.

    thumb Henk van den Bosch
    8/03/2016

    5 star review  Via EA hebben we afgelopen mei de band All Stars voor onze bruiloft geboekt. De band was top! Iedereen ging helemaal uit z'n dak. Het contact met Ruben was super. Alles was heel duidelijk en omdat wij twijfelden over de band, mochten we een repetitie sessie van de band bijwonen. Al onze vragen werden goed en snel beantwoord en er werd rekening gehouden met onze wensen. Ontzettend bedankt!

    thumb Daisy Mok
    7/09/2017

    5 star review  Een ding wist ik altijd al zeker, als we trouwen dan willen we soule beach ! Zo gezegd zo gedaan, gemaild en na snel en goed contact de datum vast gelegd. Altijd contact mogelijk en de avond kon niet beter. het was een fantastische dag en avond ,mede ook dankzij de super band en hoe alles geregeld was!!! Niks anders dan tevreden !!!

    thumb Esther Arkesteijn
    3/31/2018

    5 star review  Tijdens ons bedrijfsfeest Summer BBQ gaf de band Allstars Coverband een geweldig optreden. Heerlijke dansmuziek. Echt een aanrader. Prettige samenwerking met Ruben van Entertainment Agency.

    thumb Annette Eijsackers
    7/05/2018

    5 star review  Voor de vriendin van mijn werkgever een feest georganiseerd en op advies van Ruben van Entertainment Agency de band The Tour geboekt! Wat een geweldige keuze, ze zijn echt super! Als we vragen hadden konden we bij Ruben terecht en hij regelde alles. Bij een volgend feestje schakelen we zeker Entertainment Agency weer in.

    thumb Karin de Bruijn
    11/01/2016
  • Via EA hebben wij Soulbeach coverband geboekt voor onze bruiloft. Van het begin tot het einde hebben wij leuk contact gehad met Ruben van EA. Wij zijn nogal kieskeurig en hebben veel bandjes bekeken tot wij uiteindelijk hier terecht kwamen. Ruben reageerde snel op al onze vragen en zelfs een rock-verzoeknummertje voor het bruidspaar was geen probleem. Ook een optreden van een paar van de gasten was zo geregeld.De band heeft een zeer professionele en strakke uitstraling. De muziek die zij spelen is leuk voor alle leeftijden. Ze krijgen het voor elkaar om iedereen te laten dansen, van jouw oma tot jouw puberende neefje en zelfs die oom die nooit dans, gaat toch stiekem een klein beetje de heupen bewegen. De bandleden zijn trouwens ook een lust voor het oog en hebben menig harten doel smelten op onze bruiloft.

    thumb Nessie BaaSch
    10/22/2018

    Allstars voor onze 25 jarige bruiloft geboekt via Ruben, top avond met top band en volle dansvloer. Sfeer en geluid was super Ook DJ Bob bij geboekt die naadloos op de band aansloot en de vloer vol hield. Alles perfect geregeld, Ruben bedankt!!

    thumb Paul Verkleij
    8/25/2018

    Op 25/08/2018 zijn we getrouwd. Voor ons feest wilde wij graag een band. Al snel kwamen we via via Soulbeach op het oog. Na wat contact heen en weer en twee optredens die we hebben bekeken, wisten we het zeker! Wij wilde een knalfeest, en met deze band zouden we een knalfeest krijgen!Niets was minder waar! Vanaf moment 1 dat ze begonnen met spelen tot hun laatste nummer ging het dak eraf! De band heeft ons feest feilloos aangevoeld en voor een onvergetelijke avond gezorgd.De dagen na ons feest hebben we van bijna iedereen te horen gekregen dat de band op ons feest echt fantastisch was! Meer dan terecht, we kunnen deze band dan ook echt aan iedereen aanbevelen!Soulbeach coverband bedankt! Het was onvergetelijk!

    thumb Sjoerd Gerretsen
    8/28/2018

    Goede organsatie, fijn meegedacht, nergens zorgen over hoeven maken. Plus een super opreden van de band Allstars. Ja, zeker aan te raden om via Entertainment Agency een band te boeken 🙂

    thumb Hester Krijgsman
    9/20/2018

    5 star review  Voor ons huwelijk op 27 mei 2017 hadden we van iemand anders gehoord dat de band Soulbeach echt een feestje compleet kan maken. En Jahoor ... het feestje was geweldig!! Wat een geweldige band. Heel afwisselende muziek en het dak ging eraf ! Super! Dankjewel soulbeach. Groetjes van Jeroen en Anja de Groot

    thumb Anja Fibbe
    7/11/2017

    5 star review  Wat hebben wij een onwijs gaaf huwelijksfeest gehad met Soulbeach!! Echt een fantastische band! Bedankt Ruben voor de fijne samenwerking!Guus & Marije!

    thumb Marije de Konink
    9/03/2017
  • 5 star review  Het contact met Entertainment Agency verliep vlekkeloos en heel spontaan Wij hebben een TOP avond gehad met de band Soulbeach, super leuke en enthousiaste gasten die er een knalfeest van maken AANRADER!

    thumb Joyce Kuijt
    5/01/2017

    5 star review  Ik heb Entertainment Agency ingeschakeld voor het regelen van een band op een bedrijfsfeest die wij mochten organiseren. Ik heb gedurende het boekingsproces uitstekend contact gehad met Ruben die alles tot in de puntjes voor me heeft geregeld. Wij kijken terug op een meer dan geslaagde avond en kunnen iedereen de band SoulBeach aanraden. Klasse!!!

    thumb Ruud Nieuwmans
    1/23/2017

    5 star review  Soulbeach heeft opgetreden op onze bruiloft op 1 juli 2016. Wat een feest en wat een entertainment. Er werd geluisterd naar al onze wensen & jullie weten zo goed in te spelen op het publiek, heel knap! Een aanrader voor iedereen & we weten jullie te vinden voor een volgende keer!

    thumb Lisanne van Erk
    8/04/2016

    5 star review  Wij zochten voor ons personeelsfeest een spetterende band en kwamen uit op Soulbeach. Als je op zoek bent naar een band die je feest compleet maakt, boek dan Soulbeach! Ze zijn ontzettend goed, enthousiast en ook nog een leuk om naar te kijken :).De boeking vond plaats via Entertainment Agency. We hadden contact met Ruben en hij was zeer behulpzaam in het maken van de juiste keuze. Wanneer er vragen zijn beantwoord hij deze vrijwel direct.Kortom, wanneer er weer een spetterend feest georganiseerd moet worden, neem ik weer contact op met Ruben van EA, om dit feest tot hét feest van dat jaar te maken.Bedankt!

    thumb Sanne Schaap
    7/11/2017

    5 star review  Soulbeach geboekt via Ruben, top huwelijksfeest geworden, goede sfeer, perfecte voorbereiding, knalfeest geworden, wat een energie!!, krijgen na 6 weken nog iedere dag complimenten van onze gasten en van mensen die ervan gehoord hebben, band vol passie en energie, absolute aanrader!!

    thumb Rob Onderwater
    7/03/2017

    5 star review  Na Soulbeach op een bedrijfsfeest te hebben zien en horen knallen wisten we meteen dat we hen ook heel graag als band p onze bruiloft wilden. Zo gedaan.. en het was echt een avond om nooit te vergeten! En via Ruben was het allemaal top geregeld!

    thumb Bianca Tacx-Willems
    6/26/2018
  • 5 star review  Super geregeld allemaal!

    thumb Timothy Wesselius
    12/13/2016

    5 star review  Via via kwamen wij in contact met Soulbeach en zo hebben wij ze gevraagd om ons huwelijksfeest op 10 september 2016 te verzorgen. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad!!! Wat een feest!! Niet alleen wij hebben zo genoten, ook onze gasten blijven er maar over door praten, het was fantastisch! Voorafgaand aan ons huwelijk hebben we de zaken steeds met Ruben geregeld, dit verliep altijd erg prettig en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Wij zouden Soulbeach echt aan iedereen aanraden, tenzij je niet van een goed feest houdt..

    thumb Eline van Heeswijk - Oostingh
    10/18/2016

    5 star review  Voor een bedrijfsfeest een artiest ingehuurd via Entertainment Agency. Alles was perfect geregeld en ook de communicatie met Ruben is top. Reageert snel op vragen, en alles was erg duidelijk. Aanrader!

    thumb Kelly van Amerongen
    9/16/2016

    5 star review  Op 7 oktober 2016 stond Soulbeach op onze bruiloft te knallen! Ontzettend genoten en zeker aan te raden! Met wat muzikanten in de zaal was Soulbeach wel te porren voor een duetje en een korte uitbreiding van de band. Super tof dat ze zo flexibel waren maar vooral dat iedereen het een geweldig feest vond mede dankzij de mannen!! Thanks Ruben voor de goede organisatie en bedankt Soulbeach voor de onvergetelijke avond!

    thumb Yvette Smit - Duijndam
    4/03/2017

    5 star review  Bedankt voor de hele fijne samenwerking in de aanloop naar de avond toe. Veel enthousiasme gecombineerd met duidelijkheid het zette de toon voor het optreden van SoulBeach ; helemaal geweldig een absolute aanrader!

    thumb Eva Arends
    8/03/2016

    5 star review  Feestje? Soulbeach! Voor een mooi huwelijk in januari van dit jaar hadden wij, @artistenplanning , @soulbeach geboekt voor het huwelijksfeest. Vanaf de 1e minuut was het feest! Een speciaal nummer, gezongen door de dochter van het bruidspaar en onder begeleiding van de band, was ook geen probleem voor de mannen. Het was een bijzondere dag, mooie podium Setup, goed geluid en een niet te vergeten feest!

    thumb Erik Meijers
    5/01/2017
  • Alles tot in de puntjes geregeld. Flexibel en betrouwbare opstelling. Goed transparant contact. Onze bruiloft had een prachtige afsluiting dankzij Soulbeach. Boek je band via Entertainment Agency en je weet zeker dat het goed komt!

    thumb Thomas Wassenaar
    9/07/2018

    5 star review  Ons getrouwde leven begon op 2 juni jl met een fantastisch optreden van Soulbeach. Het contact met Ruben voorafgaand aan de grote dag verliep soepel, hij reageerde snel op onze vragen en dacht mee waar nodig. We trouwen maar 1 keer, maar voor andere feesten doen we graag weer zaken met Entertainment Agency! 🙂

    thumb Debbie Marijnus Melchers
    8/09/2016

    5 star review  Dank Ruben voor je goede advies over het vinden van een passende band voor ons huwelijk en je begeleiding over de organisatie. Het zijn voor ons geen dagelijkse zaken en je wist ons uitstekend te begeleiden. All Stars heeft er vervolgens op de avond zelf een knalfeest van gemaakt. Kon niet beter!

    thumb Steven De Jong
    8/22/2018

    3 star review  Voor de derde keer Koningsdag georganiseerd op ons plein Het Vierkant in Lisse. Professionele aanpak, soepel en flexibel contact en oog voor details. Ik zou zeggen op naar 2017.

    thumb Ton Freriks
    8/04/2016

    5 star review  Vorige week heeft Soulbeach een fantastisch optreden gegeven voor Hotel Credible tijdens de nijmeegse vierdaagse. Bedankt voor het prettige contact voorafgaand aan het optreden en de flexibiliteit i.v.m. opbouw enz.

    thumb Loes de Kort
    7/25/2017

    4 star review  Voor een bruiloft de band Allstars geboekt, zowel een akoestische set na de huwelijksceremonie als 2 lange sets tijdens de feestavond. Ook een Dj bij geboekt die de rest van de avond vulde. En niet te vergeten de techniek. Het bruidspaar was super blij en heeft een geweldige dag en avond gehad. Ruben bedankt voor de hulp. Groeten, Claudia - CEO Evenementen Organisatie

    thumb Claudia Hoogmoed
    6/07/2018
  • 5 star review  Via Ruben hebben wij Kim de Boer geboekt voor ons huwelijk.Ruben heeft ons ontzettend goed geholpen een prima artiest te vinden. Geen moeite te veel. Kim de Boer bleek een prima keuze. Wat een goede zangeres!Als we ooit weer een feest geven dan is EA voor ons het eerste aanspreekpunt.Ruben, heel erg bedankt voor je goede begeleiding en zorgen. Het was super!Groetjes Wendy & Peter.

    thumb Peter Roeland
    6/18/2017

    4 star review  Goede service, vaak snelle reactie en professionele aanpak.

    thumb Emma Sophie Molenaar
    9/21/2016

    5 star review  Het contact met Ruben vooraf was uitstekend. Geen e-mail was te veel. Ruben reageerde snel en adequaat. Op onze trouwdag zelf was Soulbeach fantastisch! Van jong tot oud stond op de dansvloer. Zeker een aanrader!

    thumb Veerle Van Den Bogaard
    7/31/2018

    5 star review  Soulbeach heeft ons bedrijfsfeest onvergetelijk gemaakt! Ondanks dat we al vroeg begonnen (19:00) wisten zij meteen iedereen op de dansvloer te krijgen. Met een internationaal gezelschap hebben we de opvolgende 2,5 uur mogen genieten van de meest uiteenlopende hits. Het contact met Ruben voorafgaande aan het evenement verliep vlekkeloos. Soulbeach is echt een aanrader voor iedereen die een knalfeest wil neerzetten! Bedankt guys!!

    thumb Eline Post
    1/23/2017

    5 star review  Topper !

    thumb Michiel Kuiper
    3/09/2017

    5 star review  Op aanraden van Ruben hadden wij Kim de Boer geboekt om te zingen tijdens onze huwelijksceremonie en de daarop volgende borrel. Het was echt een grandioos succes. Kim zingt en speelt geweldig en is ook een super leuke en lieve dame. Ruben heeft uitstekend ingeschat dat zij precies was wat wij zochten. Het contact met Ruben was heel leuk en spontaan.

    thumb Marcel de Bock
    9/21/2017
  • In de eerste plaats wil ik je ontzettend bedanken voor je hulp bij het meedenken bij het kiezen van een band voor onze bruiloft.Je hebt ons daar heel goed bij geholpen.Niets was je teveel en ook bij het zoveelste telefoontje van mijn was je steeds weer heel vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat was ......een perfecte band!!! We kenden AGOGO van het optreden twee jaar geleden tijdens het huwelijk van mijn broer/zwager.Ook in de gewijzigde samenstelling zijn ze in een woord....geweldig!!!Ze hebben mede bijgedragen dat onze bruiloft voor ons en alle genodigden een onvergetelijk topfeest is geworden. Nogmaals dank voor professionele bemiddeling van Ruben Bandstra van Entertainment Agency. Chris&Beata

    thumb Beata Janta
    10/24/2018

    5 star review  Voor een gala in Amsterdam had ik een spetterende band nodig en Soulbeach heeft deze verwachting helemaal waargemaakt. Het optreden was van begin tot eind een feestje! Iedereen ging los en er wordt nog steeds vol lof over gepraat. Naast het te gekke optreden, verliepen ook de praktische zaken en het contact met Ruben soepel. Altijd een snelle en enthousiaste reactie. Bedankt voor je bijdrage aan een prachtige avond Ruben! (:

    thumb Imara Boeije
    1/26/2018

    5 star review  1 dag na het huwelijksaanzoek in Thailand direct contact gezocht met Ruben of zij op trouwdatum beschikbaar waren. Want over 1 ding waren we allang uit, Soulbeach moest op onze bruiloft komen spelen! Vanuit Curacao kregen we dan ook vrij snel een mail terug van Ruben, vol enthousiasme en met het belangrijkste antwoord dat ze beschikbaar waren op 1 september. In de voorbereidingen tot de bruiloft ook zulk fijn contact gehad. Er werd voor ons speciaal een openingsnummer ingestudeerd, want deze stond niet op de playlist. Op de bruiloft hebben we helemaal niets meegekregen van het opbouwen. Vanaf het moment dat ze begonnen met spelen tot het einde van het feest is het 1 groot feest geweest! DJ Psiertje die Ruben heeft aanbevolen en ook voor ons geboekt heeft, sloot perfect aan op Soulbeach. Iedereen was blij en iedereen praat er nu nog steeds over!

    thumb Britt Soet
    10/07/2017

    Via Entertainment Agency hebben wij voor ons 25 jarig jubileum de band Soulbeach geboekt. Mede door deze band is dit een onvergetelijke avond geworden. 👍

    thumb Rob Schaap
    9/06/2018

    De band Soulbeach hebben wij geboekt voor ons personeelsfeest. Het was een super feestje met veel herkenbare hits voor een brede doelgroep. De reacties van collega's waren erg positief. Ruben en natuurlijk de band, bedankt 🎉!

    thumb Efke van Teeffelen
    8/30/2018

    Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd! Voor onze feestavond trad de band Soulbeach op in combinatie met DJ Martein. Wat een sfeer, echt een topfeest! Interactie met onze gasten, van begin tot eind een volle dansvloer. Dit was exact wat wij voor ogen hadden. Ze hebben zelfs de kleding helemaal in ons tropische thema aangepast. Dankzij Ruben van the Entertainment Agency konden wij intens genieten van onze weddingparty. Hij dacht met ons mee, hoe we de avond het beste muzikaal konden indelen. Een zeer professionele aanpak, met een geweldig resultaat. Wij kregen tot dagen na het feest nog enthousiaste reacties over de band van onze gasten.

    thumb Michelle Romeo Wiegman
    8/25/2018
  • 5 star review  Voor onze bruiloft, 26 augustus 2016, heeft Soulbeach voor een waanzinnig feest gezorgd. Echt een topband en aanrader voor wij op zoek is naar een goede band voor zijn of haar feest. Het contact vooraf is verlopen met Ruben van Entertainment Agency en tevens drummer van de band Soulbeach. Ruben denkt goed met je mee, neemt alle tijd om tot in detail uit te leggen wat Entertainment Agency kan bieden. Toen wij bij een openbaar optreden zijn gaan kijken heeft Ruben in hun pauze ook nog de tijd genomen om wat zaken door te spreken. Overal was het voor ons een zeer prettige ervaring en mochten wij in de toekomst nog op zoek zijn naar entertainment kloppen we zeker nog een keer aan bij Ruben.

    thumb Michel Schrama
    8/31/2016

    5 star review  Zaterdag 16 september 2017 hadden we een KNALFEEST!Via Entertainment Agency (Ruben) hadden we gehoord dat Session een topband voor ons feest zou zijn en dat is gebleken ook! We hadden een gave lichtshow- waanzinnig goede muzikanten en super enthousiaste zangeressen en zanger. Van tevoren hadden we via Ruben alles goed doorgenomen, waardoor het alleen nog maar kon slagen.Ons publiek- vrachtwagenchauffeur- vonden het helemaal gaaf en hebben dus ruim genoten.Bovenstaand is voor herhaling vatbaar!

    thumb Dennis Roijers
    9/19/2017

    Helemaal super!!! Voor onze bruiloft zijn we via Ruben in contact gekomen met de band The Mad Donna's. Wat een toppers zeg, het feest knalde het dak er vanaf! Ontzettend blij dat we het op deze manier geregeld hebben, want we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken!

    thumb Annemarie Westerbeek
    8/29/2018

    Via Entertainment Agency hebben wij voor ons 25 jarig jubileum de band Soulbeach geboekt. Mede door deze band is dit een onvergetelijke avond geworden. 👍

    thumb Rob Schaap
    9/06/2018

    De band Soulbeach hebben wij geboekt voor ons personeelsfeest. Het was een super feestje met veel herkenbare hits voor een brede doelgroep. De reacties van collega's waren erg positief. Ruben en natuurlijk de band, bedankt 🎉!

    thumb Efke van Teeffelen
    8/30/2018

    Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd! Voor onze feestavond trad de band Soulbeach op in combinatie met DJ Martein. Wat een sfeer, echt een topfeest! Interactie met onze gasten, van begin tot eind een volle dansvloer. Dit was exact wat wij voor ogen hadden. Ze hebben zelfs de kleding helemaal in ons tropische thema aangepast. Dankzij Ruben van the Entertainment Agency konden wij intens genieten van onze weddingparty. Hij dacht met ons mee, hoe we de avond het beste muzikaal konden indelen. Een zeer professionele aanpak, met een geweldig resultaat. Wij kregen tot dagen na het feest nog enthousiaste reacties over de band van onze gasten.

    thumb Michelle Romeo Wiegman
    8/25/2018