Skip to main content

Entertainment nodig bij de Sugarfactory?

Evenement met top entertainment

Wij hebben een nauwe samenwerking met de SugarFactory en kunnen voor evenementen het entertainment en de technische faciliteiten verzorgen.

Alles wordt zorgvuldig georganiseerd en doordat wij de zalen van de locatie goed kennen weten wij precies wat er wel en niet mogelijk is op de locatie. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie met als resultaat een succesvol evenement!

Wil je een keer sparren met ons en de SugarFactory voor een evenement?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Over de Sugarfactory

Vroeger een suikerfabriek, nu een rauwe en industriële evenementenlocatie, net onder de rook van Amsterdam. Welkom bij SugarFactory! Van 1863 tot 1992 verwerkte de fabriek bieten tot suiker. Anderhalve eeuw later blijft SugarFactory geschiedenis schrijven met onvergetelijke events!

Met 8.000 m2 aan eventoppervlakte zijn de mogelijkheden eindeloos. De hoge ruimtes met industriële pilaren en ketels zorgen voor een stoer en rauw decor voor zeer uiteenlopende events. Het enthousiaste team van de SugarFactory denkt graag mee hoe een evenement een onvergetelijke belevenis wordt.

Contactgegevens:
SugarFactory (Halfweg) | info@sugarfactory.nl | +31 (0)20 – 369 01 13

Coverbands

Met deze fantastische coverbands wordt jullie bedrijfsfeest onvergetelijk!

Akoestisch

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant.

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn bijzonder geschikt voor een bedrijfsevenement en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Specials

Van Tribute-band tot pianoshow en van brassband tot klassiek ensemble; ontdek onze speciale artiesten!