Vengaboys

De Vengaboys touren nog steeds de wereld rond met hun 90’s hits ‘We Like To Party’ en ‘Boom Boom Boom Boom!’.

Het begon met twee dj’s: Danski en Delmundo, die geïmproviseerde en illegale strandfeesten organiseerden vanuit hun versleten schoolbus. Tijdens hun tour langs de Spaanse kust en Ibiza tussen 1992 en 1997 voegden ze vier dansers-cum-zangers Roy, Denice, Kim en Robin toe om de DJ-sets op te fleuren. Hun groeiende reputatie inspireerde hen om een ​​stap verder te gaan en een eigen platenlabel te beginnen en platen te produceren.

De eerste internationale hit van de Vengaboys, “Up & Down”, werd uitgebracht in maart 1997 en werd al snel een top 5-hit in Europa voordat het zijn weg naar de VS bereikte. Up & Down, uitgebracht op het legendarische label Strictly Rhythm, regeerde in de clubs van kust tot kust en stormde naar de nummer één op de Billboard Dance Chart. Hun debuutalbum heeft de toepasselijke titel “Greatest Hits!” en behaalde de gouden status in de Verenigde Staten. In datzelfde jaar werden ze genomineerd voor de MTV Best Breakthrough Award.

Zeven top10 en twee nummer één-hits
En dat was nog maar het begin. Multi-platina popdanshits zoals ‘We Like To Party!’, ‘Boom Boom Boom Boom!!’ en ‘We’re going to Ibiza’ werden losgelaten op het nietsvermoedende publiek. Daarmee Scoorde ze zeven top10 en twee nummer één-hits in de Britse top 40. Bovendien bereikte het de top van de hitlijsten in meer dan 40 landen, waaronder Duitsland, India, Spanje, Zuid-Afrika, Thailand, Polen, Australië, Mexico en meer.

En de hits bleven maar komen; ‘Shalala lala’, ‘Kiss (When the sun don’t shine)’, ‘Uncle John From Jamaica’ werden allemaal solide top 5-hits over de hele wereld. In feite werd IEDERE Vengaboys-single die werd uitgebracht een Britse Top 40-hit…

Video’s

Vengaboys boeken?

Wil je de Vengaboys boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met de Vengaboys op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Vengaboys boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: 90’s Dance
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten
  • Optioneel: –

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA