Straatwaarde

Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE! Een gevaarlijk geheel!

Een gevaarlijk geheel! Een nieuwe, verfrissende partysensatie met zes meedogenloze podiumbeesten.

Het ene feestje leent zich beter voor een sing & songwriter of een easy listening akoestisch duo. Heeft jouw feest of event echter wat doldwaze partysensatie nodig? Dan zit je absoluut goed met Straatwaarde!

Deze zes podiumbeesten komen graag figuurlijk de tent afbreken, met een genadeloos goede show. Werkelijk alle genres kunnen de revue passeren van Kiss tot de Snollebollekes en van Nirvana tot The Weekend! Check de 2023 promo voor een overduidelijke sfeerimpressie.

LET OP: Eenmaal de promo gezien dan kun je niet anders dan Straatwaarde direct boeken!

Sinds 2019 is STRAATWAARDE bezig met een ambitieus, verfrissend showconcept. op weg om in rap tempo het land te veroveren. Een onvergetelijke avond vol herkenbare hits, supersonische special effects en fantastisch veel feest!

Een optreden van STRAATWAARDE is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband Straatwaarde boeken?

Wil je Coverband Straatwaarde boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Straatwaarde boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 4.995,-

  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 1 x 90 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA