Shirley Daisy

Shirley Daisy is een veelzijdige zangeres die thuis is in vele muziekstijlen.

Shirley Daisy, een gepassioneerde vocalist en vocal coach, groeide op omringd door een eclectische mix van muziekgenres, van Herman van Veen tot Whitney Houston, dankzij haar moeder’s liefde voor diverse muziekstijlen. Haar vroege kennismaking met de jazzscene, mede mogelijk gemaakt door haar moeder’s nauwe band met Bob Brookmeyer, legde de kiem voor haar diepgewortelde liefde voor jazzmuziek. Geïnspireerd door memorabele optredens, zoals die van Candy Dulfer, raakte Shirley gemotiveerd om zelf op het podium te staan en haar passie voor muziek te delen met het publiek.

Na haar tijd op de theaterschool ontdekte Shirley haar eigen zangtalent en besloot ze zich verder te ontwikkelen aan het Conservatorium. Haar studie omvatte zowel jazz als pop, waarbij ze haar voorliefde voor diverse muziekstijlen combineerde.

Shirley’s muzikale reis omvatte ook de oprichting van de popgroep Adlicious, die bekendheid verwierf door hun optredens zowel binnen als buiten Nederland en hun succesvolle deelname aan X-Factor.

Nu streeft ze ernaar om haar diverse muzikale achtergrond samen te brengen in haar soloprojecten, met een speciale focus op Nederlandstalige muziek. Hierbij wil ze haar passie voortzetten om sfeer en energie te delen met het publiek, het liefst in nauw contact en interactie.

Video’s

Zangeres Shirley Daisy boeken?

Wil je Zangeres Shirley Daisy boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een zanger of zangeres op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Shirley Daisy boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Pianist, Gitarist, DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA