Romy & Zoli

Romi & Zoli pop/soul duo brengt een veelzijdig repertoire van Amy Winehouse tot Sting en van The Beatles tot Stevie Wonder.

Romi Hurts is een getalenteerde zangeres, bekend om haar soulvolle stem en passie voor muziek. Samen met gitarist Zoli vormt ze een duo dat optredens verzorgt voor diverse gelegenheden, van intieme huiskamerconcerten tot gezellige tuinfeesten. Hun repertoire omvat romantische ballades en uptempo nummers, perfect om de juiste sfeer te creëren.

Romi staat altijd open voor vragen en suggesties, en haar toewijding aan haar muziek maakt haar een charmante professional die elk optreden onvergetelijk maakt. Met Romi en Zoli is prachtige muziek gegarandeerd.

Romi & Zoli zijn uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Romi & Zoli boeken?

Wil je Romi & Zoli boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Romi & Zoli boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 595,-

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA