Hosts & dansers

Breng je evenement naar de next level met deze fantastische hosts en dansers!

Entertainment Agency heeft een uitgebreid netwerk van hosts, hostesses, dansers, modellen, entertainers en acts. Wij beschikken over een diverse groep sprankelende talenten die ingezet kunnen worden bij diverse evenementen zoals (bedrijfs)evenementen, festivals, clubavonden, beurzen, foto- en videoshoots, presentaties en shows.

Er zijn verschillende concepten die een extra dimensie geven aan uw evenement. Hierbij kun je denken aan candygirls, champagnedames, vuurspuwers, rollerskaters of prima ballerina’s op spitzen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om nieuwe, unieke concepten en acts te ontwikkelen die perfect aansluiten op het evenement. Met een grote passie voor styling en oog voor detail slagen wij er altijd in om een exclusieve sfeer- of merkbeleving te creëren voor de gasten.

De mogelijkheden zijn eindeloos; wij denken graag mee!

Host of danser boeken?

Wil je een host of danser boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een hosts of dansers op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Hosts of dansers boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 395,-

  • Bezetting: Diverse mogelijkheden
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Diverse uitbreidingen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA