Diggy Dex

Met een reeks van succesvolle albums en hits op zijn naam, waaronder “Slaap Lekker (Fantastig Toch)” en “Treur Niet (Ode Aan Het Leven)”, heeft Diggy Dex zijn veelzijdigheid bewezen.

Diggy Dex, ook bekend als Koen Jansen, heeft met zijn zesde album “Karavaan” een nieuw hoogtepunt bereikt in zijn carrière. Na het succes van zijn vijfde album “Golven”, waarbij hij platina hits scoorde met JW Roy en Ali B, was hij twee jaar lang continu onderweg met tournees en festivals, culminerend in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Zijn unieke mix van genres en verhalende liedjes hebben hem de bijnaam ‘chansonrapper’ opgeleverd en zijn veelzijdigheid wordt erkend door zijn werk voor films zoals “Kankerlijers” van Lodewijk Crijns.

Met een reeks van succesvolle albums en hits op zijn naam, waaronder “Slaap Lekker (Fantastig Toch)” en “Treur Niet (Ode Aan Het Leven)”, heeft Diggy Dex zijn veelzijdigheid bewezen. Zijn muziek, die zich niet laat vastpinnen op één stijl, heeft hem niet alleen in de hitlijsten laten scoren, maar heeft ook bijgedragen aan zijn populariteit als live-act op festivals en in clubs. Met “Karavaan” brengt hij een verzameling reisliedjes die luisteraars meenemen op een introspectieve reis, gevuld met momenten van reflectie en dankbaarheid voor het leven en de muziek.

Video’s

Wat kost Diggy Dex?

De prijs van Diggy Dex begint bij € 15.000,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Diggy Dex boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Diggy Dex. Wil je Diggy Dex boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 15.000,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige rap
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Live band

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA